Šta je novo?

2.1 sustav pomoć !

::Zero::

Čuven
Učlanjen(a)
21.12.2002
Poena
601
Trebao bih kupiti neki 2.1 sustav zvučnika,jer trenutno imam one Teacove smećare 60W. Zanima me konkretno model SAMSUNG SMS 5100 koje mi ima prijatelj i pokazali su se i više nego solidnima. Zanimaju me vaše preporuke i kako će sve to raditi na onboard zvučnoj kartici? Hvala

To je star sistem, ali nije loš i uzmi ga ako ga nađeš. Mislim da je za iste pare bolji Logitech Z-340.

Jednostavno nema boljih zvucnika u toj klasi od samsung sms-5100 ja ih imam jos od septembra '98 pa ti vidi inace burazer se bavi sound editing-om i sasvim je zadovoljan stvarno sa te pare nema boljih mada se vise ne proizvode pa su im nabili cenu i vise nego sto treba vrede sveki evric ulozen. pozdrav
p.s. nisam spavao 3 dana tako da ako sam nesto lupetao nemojte da zamerite

Evo što sam kupio jutros: GENIUS SW K-106 Subwoofer + 2 satelita i mogu reći samo da su fantastični.Platio sam svega 45 EURO.Zvuk je fantastican za razliku od starih zvucnika. Samo se dvoumim da li da nabacim novu zvucnu?

Samsung 5100 u klasi low budget 2.1 sistema je najbolji izbor. Za ulozeni novac dobija se odlican balans izmedju satelita i subwoofera. Muzika, igre i filmovi zvuce dobro. Upper midrange je bolji nego kod Creativa, znaci da sateliti sa iskljucenim subom ne zvuce kao kante.
Onboard zvucnu bi mogao da zamenis za neki Creative 128 ili jos bolje ako nadjes negde Diamond MX 300:wave;

Uzmi CMI 8738, za te pare najbolja zvucna kartica.
Inace bilo koja zasbna zvucna ce da ti dalje bolji kvalitet zvuka od one ugradjene na plocu, pogotovo jos ako je ac '97 kodek.

Oprostite sto vas pilam ali biste li naveli otprilike cijenu neke zvucne koja bi me zadovoljila.Na novim zvucnicima se primjeti manjak snage kad se reproducira jaci zvuk,znaci kad odvrnete preko 70%,tada se osjeti malo grebanje.Zelio bih za zvucnu potrositi oko 25E pa ako imate neku preporuku za tu sumu...
Eh da zanima me kakva je ova zvucna jer kosta svega 10E?
Kobian C885 6 channel PCI 3D sound card.

Za taj manjak snage su verovatno krivi zvucnici. Nikad nije pozeljno ici preko 75% kod kompjuterskih zvucnika.

Za 25 E je preporuka za polovnu Live!5.1

notax je napisao(la):
Za 25 E je preporuka za polovnu Live!5.1

Moze i obican SB Live Value, nece primetiti nikakvu razliku u odnosu na 5.1

Nazad
Vrh Dno