Šta je novo?

Kućna multimedija 2.1 sistem, zamena sa Solo 7c

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

milos0888

Slavan
Učlanjen(a)
16.12.2013
Poena
305
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 9 7900
Matična ploča
Asus TUF Gaming B650 PLUS WIFI
RAM
64gb DDR5 6000Mhz
GPU
RX 9070 XT
Storage
Samsung 970 1tb, 3xhdd
Zvuk
Marantz nr1510+ Polk R200+ 2x Fosi monoblok
PSU
Corsair RM850X
Kućište
Antec C8 Curved Wood
Monitor
LG 43' 4k
Miš & tastatura
Logitech MX
Laptop
Macbook Air M3
Mobilni telefon
Iphone 15 pro
Pametni uređaji
Apple watch SE-Huawei GT4
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Prodao sam solo 7c zbog veličine. Da li bi logitech z623 bio pristojna zamena?

Velika je razlika u sistemima,ne bih kupovao na gluvo
A ako si slušao Logi i sviđa ti se ,samo traži povoljniju cenu
Ako ti nije bitna snaga može da pogledaš neke aktivne monitore kao Presonus ili Edifier

Neko tvoje lično mišljenje? Volim bass pa bih zbog toga pre ove 2.1 z623 nego neke 2.0

Nisam odavno slušao 2.1 ali na osnovu recenzija možda je najbolja kupovina Edifier 350db cena je možda veća
nego što si planirao ali ako planiraš da ih koristih dugo isplati se
Ima na kp Bose companion 5 za 20 hiljada,razmislio bih i o tome iako je polovno

Taj edi nisam mogao naći
Nasao sam r2000db i r1850db, kakvi su oni? Uzeo bih r2k zbog duplo više w, pa samim tim i više bassa?

Ipak sam nasao i 350db, cena je 8k vise neko 2000db. Da li su mu i sateliti bolji ili je razlika samo u subwooferu?

Prodao sam solo 7c zbog veličine. Da li bi logitech z623 bio pristojna zamena?

Nisi napisao za koju svrhu ti trebaju zvučnici. Od manjih su dobri Presonus ili Edifier. Ja sam za dete uzeo Presonus.

Za svoju sobu, 17kv. Da stoje na stolu pored računara, slusam dosta flac ali isto tako yt, igrice, filmove itd...
Bitno mi je samo da ne budu losiji od solo 7c koje sam imao. Plasim se da ce 2000db imati i slabiji bas jer su duplo manji a na 7c je ionako vec bio slab. A sa 350 se plasim da ce bass biti prenaglasen a visoki i srednji slabiji od 7c...

Ja imam Solo2 i pored njih edifier 1700bt iako je na papiru više vati ima Microlab ovi drugi su jači i sa boljim basom

Na ovom kanalu imaš svakojakih poređenja,nije to naravno merodavno i na primer skuplji sistemi svi mi zvuče isto ,ali je ako ništa drugo baš zarazno

Trenutno sam ostao na zvučnicima od monitora samo, nikakva muzika ne dolazi u obzir da se sluša tj da čujem te modele... Ali sam prelomio i uzeo Edifier 350db, stižu u četvrtak ili petak pa ću javiti kakvi su za slučaj da neko bude imao istu dilemu. Hvala svima na odgovorima

Stigli su jutros. Bolji su u odnosu na Solo 7c, nema sumnje, pogotovo bass. Ja sam njih prodao za 11500 u fabrika stanju a ove sam platio 30k nove. Za skoro 3x više para nisu bolji. Nervira me što nema nikakav indikator do koliko je pojačano i sto je daljinac okrugao i ne moze da se koristi dok se ne pogleda u njega, a u mraku se nabada. Kvalitet izrade je stvarno vrh

Nazad
Vrh Dno