Šta je novo?

2.1, 5.1 do 90e

Aleksandar011

Cenjen
Učlanjen(a)
30.05.2011
Poena
159
Pozdrav ljudi,
resio sam malo da se ponovim pa rekoh da pokupim malo saveta i mudrosti od vas.
Elem, treba mi neki 2.1 ili 5.1 do 90e za sobu od 12 kvadrata. Posto se ne razumem uopste u ozvucenje, vec 7 godina picim Ozaki satelite od kojih mi se iskreno place kada ih pogledam, treba mi neki savet oko kupovine.
Gledao sam Altec Lansing Octane 7 i FX3021, Logitech z523, ma sve sto se moze nabaviti <90e. Video sam i da ima nekih 5.1 sistema za te pare, ali ne znam koliko je pametno kupovati njih.
Bitno mi je da se nece pokvariti posle 3 dana, da imaju ok zvuk i da mogu da izdrze Dubstep, Electro muziku i slicne zanrove :)
Naravno, sto glasnije to bolje :)

Moj neki predlog bi bio da juris polovan jazz 9940 do 100 evra ako ima da se kupi, to ti je 5.1 sistem sa 8" subom i mnogo je bolji nego bilo koji od navedenih, tj. bas ce da pojede navedene posto to tebi verovatno najvise znaci zbog dubstepa.

Prelistao sam jedno 5 strana pre postavljanja teme, x530, x530... Lose mi je sto nemam vise kesa da dam, ne bi mi bilo zao ni poslednjeg dinara al sta je tu je.
Takodje sada sam malo bolje pogledao i premerio sobu, mislim da od 5.1 sistema lagano odustajem, kako god da okrenem, 2 satelita su mi visak jedino na glavu da ih stavim :)
Hvala na odgovorima, al' izgleda da cu uzeti neki 2.1 zbog "genijalnog" layout-a sobe.

Ako hoce neko slucajno da mi proda Altec 5021 neka mi pusti kontakt telefon, placam dobro ;)

Ako ces da ih koristis za slusanje muzike, 5.1 sistem ti nece biti od koristi. Da sam na tvom mestu kupio bi 2.0. Pre par meseci slusao sam Microlab zvucnike mislim da je model 5c i prjatno su me iznenadili, i zvucno i vizuelno.

Nazad
Vrh Dno