Šta je novo?

2.0 problem u povezivanju

gillette

Slavan
Učlanjen(a)
25.11.2004
Poena
319
do nedavno sam imao 5.1 zvučnike i sve je išlo dobro.
Onda sam ih zamenio sa 2.0. ali imam problem sa povezivanjem jer kada ih ubodem u Line Out (kako je i predviđeno u uputstvu) imam samo zvuk na TV-u (imam tv karticu u PC-ju) ali kada pustim mp3 (winamp) ne čuje se ništa.

U donjem desnom uglu ekrana imam dve ikonice za sound, onaj jedan mali zvučnik (volume mixer) i jednu isto takvu ikonicu samo manju od NVidia Nvmixer-a

Još kada sam nameštao 5.1 sve je išlo preko tog NVidia mixera i to je sada ostalo, samo što sam mu stavio opciju za 2.0.

Da li neko zna šta treba da radim da bi mi ovi zvučnici radili bez obzira koji zvuk da puštam sa TV-a, MP3-ja, ili interneta..?

Zahvaljujem unapred.

pa kad pogledaš sve što si napisao, ja bih pre rekao da je nešto do winamp-a, nego do drajvera, pogotovo što za 2.0 zvučnike možeš da koristiš jedino zeleni izlaz, na kome se zvučnici vervatno i nalaze?

:wave:

iskljuci nVMixer iz msconfiga
pa probaj.
probaj jos neki prog, mozda neka igra, MP itd.

pa sad, ne bih rekao da je do winampa, jer npr neće ni sa yuutube da svira..
a za nvidia mix, nisam siguran da znam kako se to isključuje..?

start -> run
pa kucas msconfig
pa kartca startup
i nadjes nvMixer i decekiras ga.

pa sad, ne bih rekao da je do winampa, jer npr neće ni sa yuutube da svira..
a za nvidia mix, nisam siguran da znam kako se to isključuje..?

U Ran-u ukucas msconfig pa na OK. Otvorice ti se prozor u kome se pod Startup nalaze aplikacije koje se startuju pri paljenju racunara.

pretpostavljam da i sa Tv kartice treba da dečekiram opciju da joj zvuk ide preko NVidije nego preko obične zvučne kartice..?

mislim da ne mora,
jer to je jedan te isti device,
samo provucen korz razlicit software,
isti je driver.

mada poznavajuci windows,
probaj, sve je moguce,

probao, neće.

dečekirao sam nvidia mix, ali opet isto.

kad ubodem u jednu rupu - zvuk ima samo tv
kad ubodem u drugu - nema tv, ima samo mp3

pokušao sam da jednim kablom i razvodnikom (jedan džek dva ulaza) povežem te dve rupe, ali opet nema promene

uninstall drajvera, pa reset, pa install drajver
probaj to.

Vrh Dno