Mislim da je to isti lik od koga sam ja uzeo mem,to je mem koja se sklapa/pravi kod nas u Arilju i ima micron chipove.Sto se tice lika(ako mislim na istog) jako je korektan npr ortak je od njega kupio mem nije bio zadovoljan i lik mu je vratio pare.Ok, uzecu 1x1gb, ali se sad nesto mislim da li da uzimam jeftinu tyrex memoriju, posto bi je pazario preko pc berze od nekog lika iz bg-a, a ja nisam iz bg-a, a citao sam po forumu da je jedan deo modula na trzistu poluispravan. Da ne bude posle skuplja dara nego mera![]()
On ti je od onih osoba koje bi za male pare da dobiju jumbo jat sa sve posadom ako moze,znaci preterujeA sto tvoj ortak nije bio zadovoljan memorijom ? Ne planiram da je OC, ako moze malo da se nategnu setovanje moze, ako ne, nije bitno, vazno je samo da radi stabilno i da mi ne pravi probleme.
Na mojoj MB Asus a7v8x-x sa Kingston PC 2700 se ne postiže ni deklarisano setovanje za mem od 2.5-3-3-7@166 CR 1T jer je RP vrednost 4 i ni makac od toga (nije do memorije).Mimo toga radi stabilno i bez problema .ako moze malo da se nategnu setovanje moze, ako ne, nije bitno, vazno je samo da radi stabilno i da mi ne pravi probleme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari