Šta je novo?

1PC i 3 monitora

Obilni

Čuven
Učlanjen(a)
12.01.2001
Poena
604
Jel probao neko da sa jednog PC-a posalje sliku na 3 ili 4 monitora? Ali bez da koristi neke adaptere...

Tj. moze li se ubosti 4 VGA ili makar jedna VGA sa twin view-om i jedna obicna PCI?

Izmedju ostalog, poenta je da svi monitori prikazuju istu sliku, znaci ne exten. desktop i sl. nego ISTU sliku na svim monitorima (clone)

Poz.

Obilni je napisao(la):
Jel probao neko da sa jednog PC-a posalje sliku na 3 ili 4 monitora? Ali bez da koristi neke adaptere...

Da nisi ti onaj sa chat-a sa cetiri misa? :D hrkk

Re: Re: 1PC i 3 monitora

omnik je napisao(la):
Da nisi ti onaj sa chat-a sa cetiri misa? :D hrkk

ne... mada je ql :D

Ma treba kolegama da odrade neku prezentaciju (citaj: uvlacenje nadredjenima u bu*u), pa hoce da svaki ucesnik prezentacije ima svoj monitor (bez komentara...)

dakle, jel' neko probao ;) ?

Jesi li razmisljao, kume, o kombinaciji sa ogledalima ?!?!
Em jeftinije, em ne zraci - milina jedna :D
A i zvuci kao resenje dostojno Grunfa, a ?
Dodjes kod sefa i ... "Ovoliko je velika hrpa planova koju sam pripremio za prezentaciju" (shrafurice po obrascicima :D)

Kad si pomenuo uvlacenje sa prezentacijom, uvek se setim Diane i one hemije od soka ;)

Elem, neka me neko ispravi, ali mislim da to ne bi sljakalo bez onog monitor-pc huba, jer u windowsu smisao primarne i sekundarnih vga karti nije da prikazuju identicnu sliku (sto tebi treba), nego da povecaju radnu povrsinu, tj da svaki pokazuje razlicito, tj svoj virtuelni desktop iliti parce desktopa.

Matrox G200MMS podržava rad sa 4 monitora.

Ako ti jednostavno treba ista slika na 3 monitora to nije problem. Stvar će ti rešiti jedan G400DH ili G450 + G200 PCI. Idi na Matroxov technical support forum tamo ćeš naći odgovor na ovo pitanje.

Ok, da skratim zafrkavanje iz prethodnih postova, mislim da je glavna zackoljica u finansijama. Kumchina je verovatno nameravao da za ovu prezentaciju pokupi par karti po firmi, ubode u jednu masinu za prezentaciju i posle ih vrati. Dakle, verujem da bi otpalo kupovanje dodatnih matroxa - tako je mogao da uzme i pc-to-multiple-monitors hubic i zavrsi posao na univerzalniji nacin, tj. da moze posle da ga prikaci na bilo koju masinu/graficku kartu.

Sta covek da ti drugo kaze, kume, osim da probas ?

Postoje VGA spliteri (ili tako nekako) koji sliku sa jedne video karte salju na 2, 4, 8... monitora - koliko para, toliko i muzike, tj. monitora :) Gde toga ima u BG - nemam pojma, a u NS ima u Pinu - pinsoft.com

Nazad
Vrh Dno