Šta je novo?

1PC i 3 monitora

Obilni

Čuven
Učlanjen(a)
12.01.2001
Poena
604
Jel probao neko da sa jednog PC-a posalje sliku na 3 ili 4 monitora? Ali bez da koristi neke adaptere...

Tj. moze li se ubosti 4 VGA ili makar jedna VGA sa twin view-om i jedna obicna PCI?

Izmedju ostalog, poenta je da svi monitori prikazuju istu sliku, znaci ne exten. desktop i sl. nego ISTU sliku na svim monitorima (clone)

Poz.

Obilni je napisao(la):
Jel probao neko da sa jednog PC-a posalje sliku na 3 ili 4 monitora? Ali bez da koristi neke adaptere...

Da nisi ti onaj sa chat-a sa cetiri misa? :D hrkk

Re: Re: 1PC i 3 monitora

omnik je napisao(la):
Da nisi ti onaj sa chat-a sa cetiri misa? :D hrkk

ne... mada je ql :D

Ma treba kolegama da odrade neku prezentaciju (citaj: uvlacenje nadredjenima u bu*u), pa hoce da svaki ucesnik prezentacije ima svoj monitor (bez komentara...)

dakle, jel' neko probao ;) ?

Jesi li razmisljao, kume, o kombinaciji sa ogledalima ?!?!
Em jeftinije, em ne zraci - milina jedna :D
A i zvuci kao resenje dostojno Grunfa, a ?
Dodjes kod sefa i ... "Ovoliko je velika hrpa planova koju sam pripremio za prezentaciju" (shrafurice po obrascicima :D)

Kad si pomenuo uvlacenje sa prezentacijom, uvek se setim Diane i one hemije od soka ;)

Elem, neka me neko ispravi, ali mislim da to ne bi sljakalo bez onog monitor-pc huba, jer u windowsu smisao primarne i sekundarnih vga karti nije da prikazuju identicnu sliku (sto tebi treba), nego da povecaju radnu povrsinu, tj da svaki pokazuje razlicito, tj svoj virtuelni desktop iliti parce desktopa.

:D :D :D
ako imas 4 monitora , onda bi trebalo da imas i cetri racunara
ako imas cetri racunara , onda bi trebalo da imas mrezu
ako imas mrezu, onda je tvoj problem resen
:D :D :D
Ajd...

Matrox G200MMS podržava rad sa 4 monitora.

Ako ti jednostavno treba ista slika na 3 monitora to nije problem. Stvar će ti rešiti jedan G400DH ili G450 + G200 PCI. Idi na Matroxov technical support forum tamo ćeš naći odgovor na ovo pitanje.

Ok, da skratim zafrkavanje iz prethodnih postova, mislim da je glavna zackoljica u finansijama. Kumchina je verovatno nameravao da za ovu prezentaciju pokupi par karti po firmi, ubode u jednu masinu za prezentaciju i posle ih vrati. Dakle, verujem da bi otpalo kupovanje dodatnih matroxa - tako je mogao da uzme i pc-to-multiple-monitors hubic i zavrsi posao na univerzalniji nacin, tj. da moze posle da ga prikaci na bilo koju masinu/graficku kartu.

Sta covek da ti drugo kaze, kume, osim da probas ?

Postoje VGA spliteri (ili tako nekako) koji sliku sa jedne video karte salju na 2, 4, 8... monitora - koliko para, toliko i muzike, tj. monitora :) Gde toga ima u BG - nemam pojma, a u NS ima u Pinu - pinsoft.com

Vrh Dno