kefalo je napisao(la):necu da radim neki 3d ili nesto slicno...
uglavnom programiranje, divX, i rjedje igrica...
da li moze da prodje 151S za ovo gore navedeno koliki mu je odziv i koliki je preporuceni
Mislim da su u cenovnom rangu 19-ica koje su aktuelne kod nas ipak krecu samo 15" TFT-ovi, a sto Geek rece ipak je jos rano za TFT. Ako je bas nekom stalo da ima fancy sliku na zidu kojom ce daimpresionira komsiluk, pa uz to ima dzepove do kolena zasto da ne, ali u suprotnom jok. Pa do skoro su 19" CRT bili san snova, a sad su im pale cene na prihvatljiv nivo, a dok TFT dodje na taj nivo resice se i problem odziva i drugih "decjih" bolesti i u tom slucaju uopste nece biti dileme...DS9 je napisao(la):Ja licno bih se mislio i izmedju 17ica tft i klasicne 19ice. sa 19icom covek moze da gleda film iz kreveta.
Onaj ko je vrlo osetljiv na geometrijske nesavrsenosti crt-a nema izbor - samo tft.
Sada, sebi bih uzeo crt 19icu. Za moj ukus, i samsung-ov model koji ima dynaflat ekran je odlican.
Mislim da su tft fantastican izbor za ljude koji imaju problema da svoju konfiguraciju dobro uklope u stan - moz` i na zid da se srafi ako nekom to odgovara.
Kao sto vidis postoje razlicita misljenja bas zbog onih prednosti i mana i jednog i drugog, a posto dajes ~300€ u svakom slucaju insistiraj da pre kupovine pogledas, probas, pa se u skladu sa tvojim potrebama/ukusima/prioritetima odlucis...kefalo je napisao(la):znaci 19"CRT oks ali ipak cu da pogledam kako radi i taj TFT... ako mi budu dozvolili da ga probam...
hvala
OptiPlex je napisao(la):CRT je sjajan izbor, pogotovo 959NF kome je cena pala na oko 260€ i nastavlja da pada.
Ja licno cu sacekati da se nadje neki dovoljno lood member da uzme tft pa da ja uzmem njegov NF (citaj - Geek na jesen)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari