Šta je novo?

19"-20"

pa zar nemislis da TN paneli bili dosta manje zastupljeni da tvoja opaska "smece" stoji?

PS: a koja je cena tih 20"" xVA panela? :p

ajde zeljko....znas razlike izmedju monitora,cim me pitas za cenu...sta hoces da ti kazem? da je TN skoro duplo pristupacniji ?(cena=zastupljenost),ja sam kupio ovu belineu koja je ko zna koliko stajala u showroom-u,nisu je imali u cenovniku na sajtu,ma zaboravili su na monitor,niko nije bio ni blizu zainteresovan da kupi isti...a stoji pored "bestseller"-a 223bw i slika da se upisas od smeha kad ih uporedis,naravno svi su kupovali za manje pare vecu dijagonalu(da! platio sam belineu 400€ dok je samsung bio oko 360€),dijagonala je najmanje bitna kad je razlika u kvalitetu slike u pitanju, mnogo-mnogo je pristupacniji TN,ne osudjujem nikoga ko kupi isti...za 200€ NE MOZE da se kupi VA monitor....sve prema mogucnostima...ali realno je i dalje smece :D
uvek cu radije sacekati sa upgrade-om monitora i uzeti PRAVI....kod graficke,procesora skoro da nema svrhe cekati,uvek izlazi brze...ali kod monitora-VA je i dalje i TATA i MAMA...decko je kupio monitor i nek uziva
a nisam te pitao zasto ne valja ici na manje od 22" ? smece je smece...bez obzira na broj incha .... hihihihi ... salim se ,samo ne bih isao na toliku dijagonalu sa TN panelom ... 20 je max za TN po meni ...

nevidim razlog zato bi 20" bio max za TN..... cak suprotno tome, vece uvej bolje kad su u pitanju monitori
za VA nemogu da sudim jer ih nisam video ali bas da je tolika razlika ne verujem...
ja jedino znam da je TFT > CRT i to je sasvim dovoljno da se napravi izbor

PS: idealna velicini manitora po meni je ona kolika ti je velika soba u kojoj boravis :p

19-20" samo Philips, najbolji paneli, najbolji uslovi garancije (3 sub pixel-a), ne mogu da verujem da ovo niko nije pomenuo...

Ja i ti ne bi ali ima ljudi koji su ili bi kupili.
Lično znam 1-og.
Kada sam ga upitao što ne 22" dao mi je odgovor kao NnsteNikola u 5-om postu. ;)

Nazad
Vrh Dno