Šta je novo?

18 Wheels Of Steel - Convoy

kiza_m

Čuven
Učlanjen(a)
06.02.2004
Poena
619
Pazi sad: pomenuta igra, konfiguracija iz potpisa, na setovanju 640x480 sa minimalnim detaljima i svim živim zahtevnim opcijama isključenim FPS je oko 30 u najboljem slučaju, a najčešće "bije u crveno" :crash:

Problem sa (ne)optimizovanom igrom ili... ?

PS Cela igra je teško oko 120MB!

Naravno...meni secka.
Pokusaj da nabavis najnoviji nastavak 18 Wheels of Steel Haulin' on je mnogo optimizovaniji i bolji.
pozdrav

Isti sluchaj ovde,samo shto ne secka,nego,brate,ide,pa zakuca,pa ide..
i dalje smatram da je prvi deo najbolji,bez grafike,bez nekih preteranih gluposti kao shto su kasnije ubacivali,pravi hardcore...I dan-danas je odigram..

I to sto kazes, prvi i drugi deo su najbolji, treci je vec zasr'o motku. :)

Poslednja izmena:
Igra je stvarno neoptimizovana, sreca da je loshija od onog starijeg dela koji radi odlichno..

I to sto kazes, prvi i drugi deo su najbolji
Pa sad bash...Ni sa drugim nisam bio TOLIKO odushevljen..
Uglavnom se u drugom sve svelo na to da si imao lepshu grafikicu & 5847 puta vishe gradova..Ali nije imao onaj poseban shmek koji i dan danas izdvaja prvi deo..Neobjashnjivo..Ali istinito :)
BTW...Prvi deo..Trebalo mi je 11 nedelja za prvo milionche..Ima boljih? ,)

Haulin je potpuni promasaj, svi ostali delovi su ok, convoy mi je delovao kao veliki napredak, i onda kad sam video ovo, potpuno sam se razocarao...

najjaci deo je u kom ti se prispava i u toku voznje se zacuje zevanje i potom ti se oci sklope. Mislim da je to imao samo prvi deo i nijedan vise.

imaju i ostali delovi samo treba igrati makar na mediu m tezini

Nazad
Vrh Dno