Šta je novo?

18 Wheels of Steel American Long Haul

vladat1

- CoH -
Učlanjen(a)
26.11.2004
Poena
1,145
Moja oprema  
CPU & Cooler
NH-C12P SE14 , Ryzen 7 3800X
Matična ploča
MSI B450 Gaming plus
RAM
Kingston Fury Renegade 2 x 16 GB - 3600Mhz
GPU
GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB
Zvuk
S.M.L.S 8A
PSU
Seasonic Focus Plus 750w 80+ platinum
Kućište
HAF 912 PLUS
Miš & tastatura
Logitech G610 , LOGITECH G403 HERO
Ostale periferije
Blue Snowball Ice
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ova igrica je super. Prava stvar za mog matorog Bartona 2500+ :D

E sad, da li neko zna kako da ukljucim onu strelicu koja pokazuje put kada treba da odvezes prikolicu na neku lokaciju (cargo destination)

Ja sam igrao 18 Wheels of Steel, a ovo je valjda nastavak. Koliko se sećam, za to što želiš je neophodna kupovina navigacije. Kažem koliko se sećam, jer bih tu grozotu i FAIL epskih proporcija najradije zaboravio. King Of The Road kao poslednja iz starog serijala se mogla nazvati simulacijom, a ovo 18 wheels je bzvz...

probacu da skinem King Of The Road

samo me zeza to sto mi je stara masina

stvarno neznam za losiju i bezvezniju igricu od ove. Za mene je to gubljenje vremena

prešao sam na onaj euro truck

samo mi ide na živce što su kamioni neke bezveze marke, nema mercedesa i tako , samo skania

Moze li mi neko reci sta to znaci 10-4,10-100,10-13 itd...to govore kada pricaju preko radija?

To ti je Code talk:10-4 ->Message Understood,10-100->Rest stop,10-13->Advise weather/road conditions,itd.

evo mene opet sa jos jednim pitanjem!Sklopio sam ugovor sa jednom kompanijom(unajmio sam vozaca,kupio kamion i prikolicu) i sad mi nije jasno zasto taj moj vozac ne dobija nikakve pare nego samo vozi od grada do grada!Da li je to mozda nekakav BUG ili to tako mora biti?U onom manage driver ne pise koju vrstu robe prenosi nego samo destinaciju!Unapred zahvalan na odgovoru!!

Nazad
Vrh Dno