eh da je besprekoran, kol'ko bi mi zivot bio laksi...[G]H1ghLANdeR je napisao(la):acer je odlican u igrama,besprekoran cisto da znas
Bahati [SiD] je napisao(la):...
dobar je, al' nije besprekoran, sto se igara tice pj je napravio bolji izbor.![]()
Kakav bre XELO i dizajn.Sta si ti lepo video na tom monitoru.Onako nesto sam mogao i ja da napravim :mrgreen: .Samo nisam siguran dal' su ruzniji oni,na tvrdo usrafljeni, holsrafi,ili one dve rupe sa strane kroz koje se vide zice i kablovi :mrgreen: .Nosi Samsungov flat panel iz 171s koji je neupotrebljiv na svemu preko 60Hz.Bilo kakva promena refresha rezultira uzasnim zamucenjem.Osim toga,nisam dovoljno bogat da kupujem monitor made in Serbia and Monte Negro :mrgreen:PJ je napisao(la):...
Dovodis me u iskusenje da instaliram neku igru type;
Vidim danas na NETu da je onaj XELO 17" pao na 330 evra....verujem da ima i jeftinije uz malo cimanja....
Ja hteo da ga uzmem zbog dizajna (???), ali niko nije hteo da mi raspakuje primerka da ga pogledam/isprobam, pa sam ipak odlucio za LG...
po specifikaciji ne bi rekao da je isti panel k'o u 171s. a ni ovako, odoka.simpson H je napisao(la):...Kakav bre XELO i dizajn.Sta si ti lepo video na tom monitoru.Onako nesto sam mogao i ja da napravim :mrgreen: .Samo nisam siguran dal' su ruzniji oni,na tvrdo usrafljeni, holsrafi,ili one dve rupe sa strane kroz koje se vide zice i kablovi :mrgreen: .Nosi Samsungov flat panel iz 171s koji je neupotrebljiv na svemu preko 60Hz.Bilo kakva promena refresha rezultira uzasnim zamucenjem.Osim toga,nisam dovoljno bogat da kupujem monitor made in Serbia and Monte Negro :mrgreen:
simpson H je napisao(la):...
Kakav bre XELO i dizajn.Sta si ti lepo video na tom monitoru.Onako nesto sam mogao i ja da napravim :mrgreen: .Samo nisam siguran dal' su ruzniji oni,na tvrdo usrafljeni, holsrafi,ili one dve rupe sa strane kroz koje se vide zice i kablovi :mrgreen: .Nosi Samsungov flat panel iz 171s koji je neupotrebljiv na svemu preko 60Hz.Bilo kakva promena refresha rezultira uzasnim zamucenjem.Osim toga,nisam dovoljno bogat da kupujem monitor made in Serbia and Monte Negro :mrgreen:
ma kakvi izvini, treba da ti se zahvalim![G]H1ghLANdeR je napisao(la):izvini bahati,ali ti sigurno se ne igras vise od mene,tj ja bas se bavim igrackom industrijom) pisem reviewe igara i vesti,tako da ono ipak sigurno mogu da ocenim da li mi neka igra losije radi ili da monitor ima slab odziv
probao sam od fpsa do strategija,sve radi bez problema...
sta znam... osvetljenje definitivno ne smeta u win-u, kad je sve vec "belo". za filmove i igre je poroblematicnije...delimir je napisao(la):Ovo je tacno. Osvetljenje je neravnomerno i slika je bas zamorna za oci posle duzeg rada. Ja sam sedeo za njim oko 3-4 sata i nije bas bilo prijatno iskustvo.
E bre Bahati ti se bas zakacio da ispravljas krive Drine :mrgreen:Bahati [SiD] je napisao(la):...
po specifikaciji ne bi rekao da je isti panel k'o u 171s. a ni ovako, odoka.mnogo je bolji xelo...
i cuti sad o dizajnu, to je sporedna stvar!
bottom line - solidan monitor, super izgleda (kad vec pominjemo :beat, a cena... mis'im stvaaaarno! dao bi mu best buy x 4!
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari