Šta je novo?

'17 ili '19

acca

Čuven
Učlanjen(a)
25.01.2002
Poena
619
Sta je "pametnije" resenje uzeti neku 17-icu iz gornje klase ili mozda ipak 19-icu u tom cenovnom rangu sto ce reci iz donje klase?

Ja mislim da je najbolje uzeti nesto ste se moze pogledati prije kupovine , nevjerovatne su oscijalacije od modela do modela u istoj seriji , tako da i sa provjerenim low entry 19`` mozes dobro proci . Koji monitori su konkretno u igri ?

Nemam nista odredjeno treba tek da odlucim. Cisto sam hteo da skratim muke i da odmah odlucim sta trazim 17 ili 19. Ali dao bih do nekih 280 eura max. do 300.

Yakumo - www.yakumo.co.yu
19'' model 200-250eur zavisi od modela!!!
Mozete da me ismevate ali monitori su sjani!!!

jok.... naravno da cu te ismevati, kad imaju hyper naprednu web prezentaciju? Jel ti monitori imaju kvalitet slike kao sto je kvalitet slike na mom monitoru kad otvorim njihov www.yakumo.co.yu!!!!!!!

E Bedak

Ajde dobro *****ao sam se!!!

acca je napisao(la):
Nemam nista odredjeno treba tek da odlucim. Cisto sam hteo da skratim muke i da odmah odlucim sta trazim 17 ili 19. Ali dao bih do nekih 280 eura max. do 300.
... mislim da do 310 evra mozes naci LG model 19" F900B

jox je napisao(la):
jok.... naravno da cu te ismevati, kad imaju hyper naprednu web prezentaciju? Jel ti monitori imaju kvalitet slike kao sto je kvalitet slike na mom monitoru kad otvorim njihov www.yakumo.co.yu!!!!!!!

Ma mozes da se smejes koliko hoces. Svoj 14' Yakumo iz '95.te sam svojevremeno prodao prijatelju za njegovu 486cu. Pre nedelju dana sam video monitor posle duze pauze i odusevio se slikom. Iako je klasicna kung-fu marka, iskustvo je iznad svakog ocekivanja!

Da znas da bih ja uzeo Samsung 765MB, ima najbolju sliku (i osvetljenje) koju sam dosad video... Ako ides na varijantu 19-ice, opet uzmi 957 MB, ili 955MB (ili tako nesto), mnogo su dobri...
A LG ne bih uzimao, jer je to u stvari produzena katodna cev 17-ice...
Kao sto je Daewoo 511X svojevremeno bio.

765MB podrzava rez 1600x1200 u 75Hz, a 1920xnesto u 60Hz, sto je vise nego dovoljno... Kako hoces...type;

Vrh Dno