Šta je novo?

17" do 150e, preporuka?

Roy Jones Jr.

Čuven
Učlanjen(a)
11.01.2003
Poena
645
Zanima me vasa preporuka za monitor od 17" i cenom do 150e. Budzet je striktno ogranicen do 150e tako da kombinacije tipa "dodaj jos 20-30e za Samsung NF" ne mogu da prodju 🙁 Da li je Samsung DFX 755/757 dobra kupovina? Vidim da ga ima "na svakom cosku" za razliku od Hyundai Q790 koji je nekoliko ljudi u prethodnim topicima preporucilo. Takodje me interesuje vase misljenje o DTK, LiteOn i LG monitorima (vidim da se na njih daje garancija od 3 godine)? Obzirom da monitor uzimam za prijatelja svaki savet je izuzetno koristan jer ne bih da se obrukam i da mu uvalim neki krsh 🙂
Hvala

Znas kako kaze nas narod "Poklonu se negleda u zube", a sta da uzmes, pa moja preporuka ide za Samsung DFX 755 jer sam ga video nekoliko puta na delu i stvarno je OK monitor...
Inace je mozda bolje uzeti neki LG zbog garancije, ali na njemu nikad nisam radio tako da neznam... :beat:

Preporuka za Q790, dolazi količina posle Nove godine.

Moderatori, kako vam se čini da ovo bude sticky?

Neo_Matrix je napisao(la):
Znas kako kaze nas narod "Poklonu se negleda u zube", a sta da uzmes, pa moja preporuka ide za Samsung DFX 755 jer sam ga video nekoliko puta na delu i stvarno je OK monitor...
Inace je mozda bolje uzeti neki LG zbog garancije, ali na njemu nikad nisam radio tako da neznam... :beat:
Pa nije u pitanju poklon vec zadatak 🙂 Prijatelj koji nista ne zna o racunarima je meni, koji kao nesto zna, dao 10000din i rekao mi da mu nadjem dobar monitor 🙂 Za sad sam najblizi DFX-u, ali vidim da dosta ljudi pljuje Samsung pa bih vrlo rado prihvatio neku alternativu. E sad za LG ok, ali koji model i koliko je on bolji od Samsunga?

thunderchase je napisao(la):
Preporuka za Q790, dolazi količina posle Nove godine.
Kao sto rekose u jednom topiku, ako su se i Bahati i Notax slozili da je Q790 najbolji monitor u toj klasi to onda mora da je dobro 🙂. Medjutim taj monitor ne mogu nigde da nadjem. Ako neko zna gde i po kojoj ceni neka javi (moze i na PM). Kolika garancija se dobija za njega?

LG-F700B-17" 0.24mm , 70Khz , 1280x1024@60Hz , FLATRON

ili ovaj

LG-SW900B-19" 0.26mm,100KHz,1600/75Hz,TCO-99

Mada neznam cene, ali mislim da ovaj drugi mozda malo prelazi tvoju cifru... 😀 :beat:

Ja bih najpre kupio polovan monitor.
Nisam video dobar nov CRT monitor najmanje 6 meseci, bukvalno.
Polovnjake sada ljudi prodaju bas nisko, pa iako su radili godinu ili dve dana, daju visestruko bolji prikaz od novih.

Sasa je napisao(la):
Ja bih najpre kupio polovan monitor.
Nisam video dobar nov CRT monitor najmanje 6 meseci, bukvalno.
Polovnjake sada ljudi prodaju bas nisko, pa iako su radili godinu ili dve dana, daju visestruko bolji prikaz od novih.
onda nisi vid'o mitsubishi 2070sb. 😀 mmmmmmm, bombona! samo je cirka 0.7k €. da je negde 500-600 bio bi bolja kupovina od svakog tft-a, kako sada stvari stoje sa cenama i kvalitetom...

+5 EUR za LG Flatron F700P

Dodaj jos 5 EUR i uzmi LG F700P.
Monitor ima sjajnu sliku i jos bolji dizajn. Pozdrzava 1280x1024 u 85 Hz, kao i 1600x1200 u 75 Hz.
Kad na to dodas i USB hub sa 4 porta nemas sta da razmisljas, LG F700P je najbolja kupovina za taj iznos.

Nazad
Vrh Dno