Šta je novo?

160Gb 16Mb cache-a vs 8 Mb cache-a...

CamBieL

Čuven
Učlanjen(a)
05.04.2005
Poena
620
Gledao sam hardiche, posto izgleda mogu da se oprostim izgleda od stare 60-ice...

Dilema mi je izmedju 160Gb Maxtora sa 16Mb cache-a (iako ga nema na PC Berzi, pa ako neko zna gde da ga nadjem bio bih mu zahvalan da mi kaze gde ga ima i koja je cena) i Hitachi-a sa 8 Mb cache-a... Odnos cena kvalitet i brzina i vek trajanja me interesuju... ono oko buke me apsolutno ne zanima...

Naravno, posto sam malo stao sa HDD i znanje se skupilo, samo bih da potvrdim da je S-ATA2 kompatibilan sa S-ATA standardom, tj. plocema? Ne bih trebao da imam problema na ploci P4P800 ni sa jednim modelom?!?!?

Ako moze pomoc uskoro posto bih oko ponedeljak otisao da pazarim ovo cudoovistance... a priznacete da jeste cudovistance posle 60 Gb HDD-a :)

Pozdrav... i fala :wave:

***, na 90-100 evra treba izmisliti jos spetinu cene i skupiti za taj HDD.... a Maxtor od 200Gb sa 16Mb?

pogledacu cene jos jednom da proverim...

Poslednja izmena:
Jesi ti siguran da ces naci te 160gb i 200gb sa 16 mb? zato ti je covek i rekao 250gb 16mb.Ti bi i pare i jare a da ga malo platis? onda uzmi 200gb 8 mb cache-a i miran si ili daj vishe para za 250 16mb cache.

phhhhiiii.....

dobro...

ja bih i jare i pare :)

tu nema nista loshe, kad dajem (za moje pojmove) brdoooo para...
verovao neko ili ne ima ljudi kojima i 10 evra mnogo znachi :)
cekam da skupim pare sad pa cemo da vidimo budzet :) za sada 4K din :)

Nazad
Vrh Dno