Šta je novo?

15.4" WXGA Acer CrystalBrite™ TFT LCD za Aspire 5610Z...ima li nade...

ricardo

Slavan
Učlanjen(a)
21.04.2004
Poena
319
Drug dobija na poklon doticni laptop od sestre kome je na zalost prsao ekran, sestricina mu je zavukla mobilni iz sve snage. Pa me pita da li vredi da se to servisira kod nas i gde i naravno po kojoj ceni. U CH joj traze za zamenu nekih 250SFR.
Ako ima kod nas pa makar i da se naruci po nekoj razumnoj ceni ja bih mu zamenio ili neki servis samo da nije CT ili tako neki gde se ceka po 2-3 meseca.
Pozz.

To u CH nije bila losa cena,oko nekih 150-ak eura,trebao je da zameni tamo jer ovde nece naci jeftinije,moze da potrazi neki obican (ne Crystal Brite ili kako se vec zove) ali on ce naravno biti losiji i nece bas nesto ustedeti,sumnjam da bi iko prodao toliki ekran za ispod 100-120 eura,a nov za 150 eura mu je ipak bilo bolje resenje!!
Pozdrav ,)

Pa to ce mu i najverovatnije biti, da ga srede tamo pa ako hoce da mu posalju tako sredjen, mada znajuci nase ljude sigurno ce ga zadrzati za sebe, gde se srbin nesto da ti pokloni,hehhehe :) :) :) :)

Pravo kazes,sve dok ima dobru upotebnu vrednost nema poklanjanja,a on moze sam sebi pomoci tako sto ce im ponuditi da on plati tih 150-ak eura popravke,to mu se itekako isplati jer cim laptop ima takav ekran on je sigurno prilicno moderan i sa placanjem popravke bi ga sigurno dobio"gratis"a verujem da vredi bar trostruko vise od cene popravke!?
Pozdrav ,)

Nazad
Vrh Dno