Šta je novo?

14cm FAN???

okmijun

Čuven
Učlanjen(a)
08.09.2004
Poena
755
Moja oprema  
CPU & Cooler
i7-7940x
Matična ploča
Asus x299 ROG
RAM
128GB DDR4
GPU
Titan X 12GB
:S:
jel ima sanse da se ovo nadje???? Il da idem u LCPower fabriku da cornem jedan? 😛

Poslednja izmena:
Pa raskomadaj jedno LC Power GreenPower napajanje i eto ti ga, jeftinije nego da ideš do fabrike 😀

e ***a sad sam zvao, 12-ca je 🙁

Pa, poceli su tek da se pojavljuju sirem sveta and okoline... strpi se malo. Od poznatijih proizvodjaca video sam samo kod Aerocool-a da je izbacio na sajt 14cm ventilator.

a kod nas? nista?

A kod nas? A kod nas, budes imao srece, mozda se nesto pojavi krajem godine, ako ne.... pa tu je dolazeca 2007 🙂

Fan

okmijun je napisao(la):
jel ima sanse da se ovo nadje???? Il da idem u LCPower fabriku da cornem jedan? 😛

Probaj u radio klubu imali su i vece.
Ne znam tacno adresu negde kod treceg opstinskog suda raspitaj se.
Pozdrav🙂

mackOpolo je napisao(la):
Probaj u radio klubu imali su i vece.
Ne znam tacno adresu negde kod treceg opstinskog suda raspitaj se.
Pozdrav🙂

Sad ovako iz glave: Timočka (mislim 18) davno nisam bio tamo... Imaš i njihov cenovnik na www.radioklub.co.yu pa pogledaj...

14CM ventilator za LC6550G

okmijun je napisao(la):

MID9 ( www.mid9.co.yu) je uvoznik i ima te ventilatore. Malo kasno za odgovor ali mozda jos nekom zatreba. :cigar:

okmijun je napisao(la):
Uzmi kao ja jednu kvalitetnu CM 12-icu i stavi!
Meni tako napajanje radi vec 6 meseci!
a i mozesh da kontrolishesh broj obrtaja 😉
Poz

I meni se cini da sam u BG Elektroniku video 14-icu.

p.s. nemoj slucajno da pitas onu ribu na pocetku imaju li ventilatore, je ce te vratiti uz "zao mi je, ne drzimo ventilatore" kao mene:d . ili bar pokusaj da joj objasnis da su to oni malecki ventovi, btw elektronske komponente su skroz na kraju radnje.

Nazad
Vrh Dno