Šta je novo?

140mm Thermalright

Misko

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
02.10.2000
Poena
769
untitlethd2pf7.jpg

:), 140mmx2 deluje zanimljivo.

p.s. ide izgleda sa dodatkom za backplate hladjenje

Poslednja izmena:
Ovo bi mogao da bude jedan od najboljih vazdušnih hladnjaka u kombinaciji sa određenim fanovima. Ipak je ovo firma koja je uvek bila rame uz rame sa zalmanom i ttom.

nezelim da napravim raspravu ali thermalright je uvek bio iznad zalmana a posebno titana

Za ovo ne treba fan, dovoljan je onaj sto vuce napolje.... :D

e ovo ce biti moj cooler!!! ima lit o da se kupi, verovatno kod nas ne, ali zna li se posto je preko

Ne znam da li ovo i ima negde da se kupi, još uvek...

nezelim da napravim raspravu ali thermalright je uvek bio iznad zalmana a posebno titana
Pod "TT-om" je verovatno mislio na Thermaltake...

Ali, svejedno - Thermalright je oduvek bila bolja firma od TT-a, sa kvalitetnijim proizvodima, sve do pojave Big Typhoon-a, Sonic Tower-a i slicne garniture cooler-a, kada je TT stao rame uz rame sa neprikosnovenim TR-om (ako ga nije i pretekao).

140 mm kao moze da se nakaci na njega 140 mm fan ili...? Ako to znaci da tih rebara ima za ceo 140 mm fan onda bi ovako grubo po slici to cudo trebalo da ima bar jedno 18-19 cm sto je primetno vise od ninje, infinitija i slicnih cuda a koja vec jedva staju u kantu. Ocemo morati da secemo stranicu od kucista, ko oni mustanzi iz '70ih kojima firi iz haube ono cudo :D .

Ovo bi mogao da bude jedan od najboljih vazdušnih hladnjaka u kombinaciji sa određenim fanovima. Ipak je ovo firma koja je uvek bila rame uz rame sa zalmanom i ttom.

Thermalright je mozda rame uz rame sa Zalman-om (ipak je Thermalright jaci,Designed in USA) ali za Thermaltake,ne znam,moze da im bude neko koleno:d .Uspeh jednog Zalmana
se sastoji u tome sto je uspeo da ponudi sirokoj masi odlican kvalitet po prihvatljivoj ceni.Isto se ne moze reci za Thermalright jer oni ciljaju sam vrh (entuzijaste) i cene su im uvek bile jace od konkurencije.

Thermalright je bio pojam i za Zalmana a pogotovo za Thermaltake-a, niko se izgleda ne seca prvih SLK serija od TR-a, koje su tada bile za 2 koplja iznad slicnih resenja od Zalman-a i TT-a, sada su se stvari izmenile, Zalmana i dalje krasi vrhunska izrada kao i inovativnost, ali ga sad cak i TT kida u perfomansama. TR je imao par vrhunskih cooler-a ali je kaskao iza konkurencije, sa ovim ce izgleda opet izbiti na vrh.

p.s izbacili su i pojacanu ultru (dodali jos 2 cevke)

Sve je to lepo, ali... Zasto nisu isli na dizajn za dve 12-ice. Mislim 14-tice se jako tesko nalaze, kod nas je izbor verovatno nikakav. Mnogo je bolje da se koriste dvanaestice pa da svako moze da odabere fenove po svom ukusu.

Mislim da je ovo cudo za poredjenje sa Tuniq Tower 120-icom :wave:

Inace je telo extra lepo, nema sta i TR je :)

Isto se ne moze reci za Thermalright jer oni ciljaju sam vrh (entuzijaste) i cene su im uvek bile jace od konkurencije.
Tacno, s tim da je Zalman sa svojim kulerima uvek isao prvobitno na silent soluciju (e sad, sto imaju i vrhunske performanse, to je druga stvar ;)). Uostalom, tako su i stekli ime.

Thermalright - high performance
Zalman - silence

Poslednja izmena:
@CAR

TT ili Tacno Tako !!!

P.S : Koliko sam skontao ovaj IFX-14 kao i Ultra 120 Extreme su presample primerci koji nisu jos
poceli da se prodaju zato se ne navodi ni preporucena cena za njih na zvanicnom sajtu Thermalright-a.Samo orijentaciono radi obicna Ultra 120 po sajtu bi trebala da se nadje za nekih 55 bodova,sto je naravno cena za US market.

Poslednja izmena:
Pa ovo cje jedva stati u midi kucjiste,ako u opste i moze da stane.Stvarno izgleda fenomenalno,zbog ovako lepog pasivca vredi imati providnu stranicu:),na O/Covani C2D stavis ovo i ne treba ti fan

Poslednja izmena:
Sve je to lepo, ali... Zasto nisu isli na dizajn za dve 12-ice. Mislim 14-tice se jako tesko nalaze, kod nas je izbor verovatno nikakav. Mnogo je bolje da se koriste dvanaestice pa da svako moze da odabere fenove po svom ukusu.

Kontam da je TR ovim vise ciljao US trziste (a manje srpsko) gde 140mm nije tako tesko naci, odes kod omiljenog eRetailera (kako uostalom svaki hw napaljenik tamo i uzima stvari) i narucis sta ti treba.
A tu je i onaj faktor 'ciji je najveci'.

Poslednja izmena:
ima i kod nas da se nadju 140 mm, po ne tako maloj ceni od 15 evra.

Nazad
Vrh Dno