Šta je novo?

1200w raidmax 80 gold plus - RX-1200AE

solomonbg

Slavan
Učlanjen(a)
24.12.2006
Poena
445
sta mislite o raidmax 1200w gold sertifikat? evo ga dole na linku...da li bi bez problema trebalo da rade 3x280x na njemu?
pricamo o masini za rudarenje gde bi trebalo da radi stabilno bez prestanka?

...ipak ima 3 godine i deluje ozbiljno..jel ga neko koristio? ali ako ne moze stabilno 3 280x onda definitivno ne vredi...

http://raidmax.com/psu/rx_1200ae.html#

Prodavao je manca 1000w raidmax za tipa 12000.
Savet dobro se izrachunaj za "kompanje" i koliko je isplativo i budi svestan da danashnja kalkulacija je sledecji mesec 50%

e da..a posto ima samo 6 x adaptere za grafiku(dakle 3 280x)...kako si cetvrtyu povezao?preko molexa uz adapter?

porucio sam napajanje..i koga zanima ima ga jos uvek-za sada

odlično napajanje za te pare 3x280x ima da tera kako voliš, ako stavljaš 4kom smanji malo napone za svaki slučaj... Ja imam 2x 1kw AE i već mesecima rade odlično....

to sam vec cuo kao predlog za smanjivanje napona ako idu 4x280x...

slazem se da napajanje deluje ekstra..jedino neko slicno a da valja po odnosu cena/kvalitete je modularni chief 850w za oko 13500din isto u winwin...ali bih rekao da je raidmax daleko bolji izbor jer bi trebalo da mzoe da gura i 4x280x...bar se ja tako nadam...

e da-i ima godinu dana duzu garanciju od chiefteka...sva ostala winwin napajanja nisu bas neki izbor za rudarenje trenutko-preslaba, ili preskupa...

Nazad
Vrh Dno