Šta je novo?

12 pro max, s21 ultra, mate 40 pro

djura2018

Zapažen
Učlanjen(a)
01.12.2017
Poena
17
Kamera bitna br1 pa sve ostalo. Za koleginicu ima neke dodatan popust u vipu.

Ovde su sve kamere brutalne. Bukvalno je izbor OS-a jedino gde su bas primetne razlike prisutne (i trajanje baterij pritom).

Dakle, vidi sa njom da li bi iOS, Android ili Harmony OS i to je to.

Sent from my motorola one fusion+ using Tapatalk

Зар би за женско узео телефон који нема гугл сервисе? Ако сам разумео добро да узимаш колегиници, или ајфон или Самсунг, ако гледа неке серије или филмове на телефону због најмањег ноча би дао предност S серији...

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Зар би за женско узео телефон који нема гугл сервисе? Ако сам разумео добро да узимаш колегиници, или ајфон или Самсунг, ако гледа неке серије или филмове на телефону због најмањег ноча би дао предност S серији...

Uredu da uzmem s21 ultru koliko kosta punjac? Ima od mi mix3 punjac. Moze od njega bazu da koristi ili mora da jos 50e za nju?

Uredu da uzmem s21 ultru koliko kosta punjac? Ima od mi mix3 punjac. Moze od njega bazu da koristi ili mora da jos 50e za nju?
Нисам користио те кинезе, па не знам какав пуњач иде за њих, свакако пуњач треба и за ајфон уз који исто не долази ништа, онда си као што рече Proday одговорио сам себи, Mate40 - сигурно нема грешке сва 3 телефона су врх, уосталом цена говори доста тога[emoji16]

Nazad
Vrh Dno