Šta je novo?

12 DivX filmova na 1 dual layer DVD disku?

Bgd

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2003
Poena
604
Jel moze da se snimi 12 divX filmova dual layer DVD pisacem (na pr. NEC) na 1 DVD disk?

Pretpostavljam da moze jer 6 DivX filmova se napakuje na 1 "normalan" disk.

E sad, tu je "catch 22" -- da li moze ovakav dual layer disk sa 12 filmova da se pusti na standalone DVD-DiVX plejer na pr. Sky Vision?

Mozda je pitanje glupo al' ko pita ne skita...

Poslednja izmena:
S obzirom na cenu DL diska, daleko je isplativije rezati na obicnom DVD-u.

nije bitna cena.

jel moze il' ne moze standalone DVD-DiVX plejer da reprodukuje ovakav disk?

Ako cita DL diskove (original filmove) ne vidim razlog da ne cita ove...ali nikad se ne zna ;)

Zanimljiva ideja,bas bi bilo fino imati 12 filmova na jednom DL disku

;) ja cu rado narezati - gde ima da se uzme DL medija?

merlin je napisao(la):
Ajd nek neko nareže pa da probamo
Ok, al' prvo da nabavimo 1 DL disk, a? :-devil-: Da vidimo, ko ce prvi da se "oprosti" od 700~1000 dinara? :eyebrows:

Ah, da, ... i jos samo da pronadjemo prodavnicu gde mozemo da ih kupimo... :D

Treba voditi racuna o booktype kada se reze, trebalo bi da bude DVD-ROM zbog kompatibilnosti.

Eto gluposti :) umesto da se DL jednom kad dodje vreme koristi za HD-DVD isl. ljudi ce opet da gledaju bioskopske "kopije" filmova... zar vam rec kvalitet nista ne znaci?

mare, divx je ipak "konvertibilnija valuta" ako se uzme u obzir trend brzine internet telekomunikacija, s obzirom da je upravo to glavni izvor ilegalnih kopija filmova...

imam tu sreću da sam vezan na wireless flat, i p2p cepa ki blesav, ali mi ne bi palo napamet da pokušam da skinem 4 i kusur giga...

ako zanemarimo to, pridružujem ti se u glasanju za kvalitet, u svakom slučaju... :D

Nije mi to palo napamet kod mene jos uvek rastura modem na celih 56k (mada se kaci na mnogo manje) :D

Pst ne pisi to ile***** po forumu.... :)

merlin je napisao(la):
Ajd nek neko nareže pa da probamo
A koko si mislio da to "probamo", ne probamo nego da neko proba.
I kad smo vec kod toga jeli neko probao ili ne?

Ja sam probao na Verbatim DataLife Plus DVD+R DL diskovima, i sve sljaka bez problema. U glavnom vazi da ako standalone DVD player pusta DVD-Video 9, pusta ce i DVD+R DL diskove.

Nazad
Vrh Dno