Šta je novo?

106s - pitanje

• Začetnik teme deki30
  • Datum pokretanja
D

deki30

Guest
...Pazario sam 106s pre mesec dana i do juce sam ga uglavnom koristio za CD-ove. Juce sam iznajmio Harija Potera 1 - original. Medjutim, film se zakoci oko 28. minuta. Probao sam u da ripujem sa DVD2SVCD, film ima 8 segmenata, i otprilike na pocetku drugog segmenta program se zakocio, sto bi moglo otprolike da odgovara tom mestu...
ranije je pisano da je 106s osetljiv. Kakva su Vasa iskustva? Da li postoje CD-ovi za brisanje CD/DVD glava, da li preporucujete, koje i koliko cesto?

Kakva su Vasa oupste iskustva sa 106s?

Hvala!!!!!

Pozdrav

deki30

Posto je film iz nekog kluba (zakljucujem na osnovu onog 'iznajmio'), postoji i mogucnost da je jednostavno ostecen na tom mestu. E sad, da li bi se drugi DVD plejer bolje snasao u datoj situaciji ostaje kao pitanje.

Ubaci mu piratski FW, resices 90% problema.
Sto se tice zaprljanosti: moguce je da je nesto bas zamazalo sociva, onda ga razmontiraj i pikap u ultrazvucnu kadicu na pranje:)

imam vec piratski SW. Prvo, imao sam problem uopste sa pustanjem DVD-a, pa me je prebacio u PIO mod. To sam resio i sta se dogadja:
jednostavno samo na jednom mestu /oko 2 min filma/ imam kocenje, ostatak filma je OK. Po meni ,logicno bi bilo da je problem do kasete!?

Pozdrav

deki30

deki30 je napisao(la):
imam vec piratski SW. ..

Ne softver, mislio sam na FirmWare.
Ali ako je samo kod tog filma i uvek na tom mestu, onda je u pitanju samo disk(medijum).
Uzgred, pomenuo si prebacivanje u PIO mod. U bios-u ili iz OS-a(XP pretpostavljam?)?

@boki

Ok, pisao sam SW, mislio na FW...
Da, XP je u pitanju. Posto sam dostatestirao disk, XP ga prebacio u Pio-4 mod. Deinstaliram granu, reboot, i - sve se vrati u normalu /Udma-2/.

Pozdrav

deki30

Vrh Dno