Šta je novo?

100Hz?

= IGY =

Slavan
Učlanjen(a)
31.07.2006
Poena
465
Imam sony 40D3000,kada ukljucim i iskljucim opciju 100Hz ne primeti se nikakakva razlika( i na SD televiziji i na HD preko kompa).
Da li je moguce da treba jos nesto da se namesti sem ono "standard ; high " u meniju?

Poslednja izmena:
I kod mene je to problem na samsungu le40f86 koji je full hd.Nema ama bas nikakve razlike kad se ukljuci 100hz ili iskljuci 100hz.Pa ako moze neko to da pojasni malo.Ima cak opcija koja se zove pokazi tako da je na jednoj strani tv-a ukljucen 100hz a na drugoj strani tv-a iskljucen 100hz i ne mogu da primetim nikakvu razliku.

imao sam i ja 100Hz televizor.
kažem imao
a slika ko na 50Hz nikakve razlike. kao trebala bi da se vidi razlika kad puštate original blu-ray film na stand alone blu-ray playeru. čista glupost.

Ko je tu lud ja ne znam,jedni govore da je razlika primetna,a ja nista ne vidim! :d

pa nemam taj televizor ali na mojoj plazmi se razlika primecuje :D

Bogami kod mog caleta na 100Hz Toshiba 72cm TV slika je primetno cistija i mirnija nego na bilo kom 50Hz TV-u. To se narocito primecuje kada se gledaju natpisi, naziv same stanice, a nesto manje, ali se ipak primecuje i na samom kadru...

Poslednja izmena:
Al se frljate... reč je bilo o LCD tv, a vi sad počeli da pričate o CRT.

Bogami kod mog caleta na 100Hz Toshiba 72cm TV slika je primetno cistija i mirnija nego na bilo kom 50Hz TV-u. To se narocito primecuje kada se gledaju natpisi, naziv same stanice, a nesto manje, ali se ipak primecuje i na samom kadru...

Ne mogu da verujem! :wall:
Ajde citajte malo pre nego sto napisete odgovor!

Poslednja izmena:
Imao sam prilike da pogledam u Tehnomaniji uporedu sliku na nekoliko LCD - PLAZMI od kojih je jedan bio LCD 100HZ (cinimi se neki Samsung). Isao je film sa nekog DVD-a. Vrlo uocljiva razlika, cak bi rekao i velika, tesko da neko ne bi primetio.

Nazad
Vrh Dno