Šta je novo?

100% complete NFSU2 save ?

zendraqla

Čuven
Učlanjen(a)
27.10.2003
Poena
680
Ima li neko link odakle bi mogao da skinem save za NFSU2 sa 100% otkljucanim performance upgrede-om ? Nasao sam na jednom sajtu ali je samo 55% i na jos nekim sajtovima ima kao save 100% complete game ali to su neki smesni fajlovi od 100-200kb, dok ovaj od 55% ima 9 i nesto mega ! Valjda ste razumeli poentu! Javite ako znate! poz ;)

Igras prljavo a? Pa obrni ga do 100% pa snimi... :) Dacu ti ja ako hoces... samo ne znam kako?

...!!!

Moj save game sa 100% je tezak oko 30MB... stvarno ne znam kako da ti poshaljem...

@ Majstor^Zivota: Naravno! Zar sumnjas ? Ma ne igram prljavo! Presao sam igricu, ali sam posle toga ghostovao masinu i samim tim mi je otisla i igrica i save, a sada me mrzi da idem iz pocetka!

@ faxcool: Auu !!! To je mnogo ! Nego reci mi gde on stavi save ? Ja sam malo gledao i nisam nasao nista.

Bilo je bar 4-5 thread-ova na tu temu. :)

C:\Documents and Settings\UserName\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2

p.s. Ne razumem zasto mi je obrisan post u kome sam samo rekao da se zipovanjem moze smanjiti na 10Mb???

To Delija! Jes` da sam Partizanovac, ali hvala ti ;)
Reci mi jel` ima negde na netu da se skine 100% save ?

probajte ovo...

Prilozi

• NFSU2all.rar
    8.5 KB · Pregleda: 355
Mislis da bi moglo da upali ? Ajde probacu kasnije pa cu javiti.

Radi Danijele. Hvala Ti.

Naravno da radi... tu vune jedne pricate o 30mb, a ono nije save nego one naslovne strane etc... za igranje vam to ni ne treba...

Bravo Danijele. Stvarno si me obradovao. Sinoc sam celu noc proveo u budzenju raznih automobila. Nisam probao da li bi radilo samo da renejmujem folder i ime fajla i da stavim svoje ime. Hvala u svakom slucaju jos jednom. poz ;)

Nazad
Vrh Dno