Šta je novo?

10" tablet ili ultrabook

sladoledsamesom

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poena
69
Vec imam laptop (B980, 4GB ram, 750gb neki spor 5400rpm, hd 7670m, W8), izuzetno solidno radi, samo sto je problem sto je 17.3"
On mi je namenjen kao desktop replacement, ali sve vise koristim stari desktop koji je ubedljivo "gori", i vise trosi, jednostavno sam navikao i lakse mi je.
Treba mi nesto za svakodnevnu, visecasovnu upotrebu, u krevetu, ili kad odem negde, jer 17" nije namenjen za to.

Budzet mi je 350e, malo manje mozda, zanima me da li ima nekog uredjaja koji je dobar za gledanje filmova, da baterija traje, jednostavno za surf, yt, eventualno LoL na minimum sve, samo rezolucija da bude max, skype, VLC 1080p.

Vec imam DVA Nexus 7, ali njega skoro i da ne koristim ja vec roditelji, svako po jedan, a vise mi se ne uzimaju uredjaji sa Tegra 3 chipsetom, zbog toga bih izbegao starije ASUS Transformere, plus cinjenica da su Android.

Osim ASUS Transformer T100, da li postoji neki convertible/ultrabook koji je tako, 10-13" a da ima pristojnu rezoluciju, da moze 1080p da tera bez vecih problema/cekanja?

Neki requirementsi bi bili samo to da moze da radi yt/skype/office/10ak tabova u isto vreme, i da je lagan za nosenje.

Vrh Dno