Šta je novo?

10 hitova do kraja 2008.

Ja jedva čekam samo ove naslove:
- Fallout 3 (iskreno se nadam da neće da udebile igru kao što su uradili sa Obilivionom posle Morrovinda)
- Red Alert 3 (ne može da omane - tona filmića između misija i prepoznatljiv gameplay)
- StarCraft 2 (isto kao i za RA3)
- Left4Dead (ovo će biti extra koncept za dobar teamplay i dobru zabavu, nešto zaista novo u FPS svetu)

Left4dead postoji vec nesto slicno tome a to je Zombie Mod za CSS.Dosta popularan.Ali nema veze uvek je jako zabavno napucavati horde i horde monstruma koj govore ME WANT YOUR BRAIN :d

Sa ovog spiska mene zanimaju Command & Conquer: Red Alert 3 i Crysis Warhead, a od onih shto nisu na spisku GTA 4 (PC) i Mafia 2 (ako izadje do kraja god uopshte).

Left4dead postoji vec nesto slicno tome a to je Zombie Mod za CSS.Dosta popularan.Ali nema veze uvek je jako zabavno napucavati horde i horde monstruma koj govore ME WANT YOUR BRAIN :d

Imaš tih zombie modova koliko hoćeš i za koje igre hoćeš, ali ništa nije kao ovo ;) Jeste da će grafika da bude blago bzvz, ali ja računam da će atmosfera da bude sjajna. Zaista dosta nikad novina donosi ova igra u odnosu na sve što smo igrali do sada.

Imaš tih zombie modova koliko hoćeš i za koje igre hoćeš, ali ništa nije kao ovo ;) Jeste da će grafika da bude blago bzvz, ali ja računam da će atmosfera da bude sjajna. Zaista dosta nikad novina donosi ova igra u odnosu na sve što smo igrali do sada.

Prvo sam mislio da se zezas, kad sam video da ti to ozbiljno mislis brzo sam prestao da se smejem.
Ne da ovaj PC gaming umire, nego ni pristojan govor da cujes na sahrani...
sick0004.gif

Poslednja izmena:
Command & Conquer- Red Alert 3 - Classic
Fallout 3 - Prethodnici su imali atmosferu ..... I dalje me podilaze zmarci :)
StarCraft 2 - Da li ista treba govoriti ...
World of WarCraft: Wrath of the Lich King- WoW mi je postao chat messanger koji placam 12.99e mesecno no i dalje se iz ma kog razloga radujem Wotlk-u .... Sad but true ...
Warhammer Online : Verovatno ce biti jedno od najvecih mmorpg razocarenja IKADA (hmm dobro deli mesto sa Age Of Connan...) , no kada dodje videcemo ...

And last but not the least - jes da nece ni izaci 99% ove godine ali moram spomenuti - Diablo3

Prvo sam mislio da se zezas, kad sam video da ti to ozbiljno mislis brzo sam prestao da se smejem.
Ne da ovaj PC gaming umire, nego ni pristojan govor da cujes na sahrani...
sick0004.gif

Jel ovo neki pokušaj trolovanja ili samo voliš da se praviš pametan?

Jel ovo neki pokušaj trolovanja ili samo voliš da se praviš pametan?

I mene zanima sta je specijalno kod Left 4 Dead... gledao sam neke filmice, zombiji natrcavaju na tebe sa svih strana i u co-opu ih napucavate... to je to u principu? :)

^Ta igra, kaoi ostale s tom tematikom, nisu bas za svakoga.Ko voli Romerove filmove i taj (kultni) zanr, volece i ovo.
Ja recimo bas dosta ocekujem od Left4Dead...i mislim da ce biti odlicna zabava.

Dosta dobrih igara tu ima. Fali još Gothic 3 expanzija :D. PC će imati šta da pokaže do kraja godine.

Starcraft 2 i Red Alert 3, konacno, jedva cekam da ih posk.... ovaj htedoh reci kupim :d :d :d

To je pre svega igra za zaljubljenike u zombi horore, a to je opet jako usko društvo. ;) Istina je da postoji dosta takvih modova, ali je sve to nekako bzvz i vreme je da se konačno napravi ovakva igra sa dobrim i zanimljivim multijem. Znači, ovo nije igra za jednog igrača, već isključivo za multiplay!

Igra je specifična po tome što je ekstremno timski orijentisana gde svi igrači moraju da paze i na sebe i na saborce ukoliko hoće da dođu do kraja mape. Super primer je da ako recimo igrač treba da se ukrca u neki kamion ili da pređe neku prepreku, drugi igrač mora da mu pomogne da se popne ili da ga povuče ako je već gore, što stvara extra napetu atmosferu ako zombiji tada navale na vas. Ako vam skrate život na 0, vaš lik pada na zemlju, tada dobija 300% svojih prethodnih hit poena, ali ne može da se pomera već može da koristi samo pištolj i da se valja po zemlji. Tada će onako gnusno svi zombiji da navale na njega dok vi morate da ga spasete, izlečite i odvučete odatle. Druga stvar je što su u igru ubacili AI entitet pod nazivom "Režiser" koji svaki put na različita mesta ubacuje zombije i prilagođava težinu igre svakom timu. Može da se desi da par minuta prolazite kroz mračne hodnike napeti do pucanja očekujući da će zombiji da izlete iza nekog ugla, a može da se desi i da odmah nagrnu na vas. S obzirom da svaki put na različita mesta ubacuje zombije, ista mapa će moći da se igra dugo vremena pre nego što dosadi.

Postojaće samo 4 igrača u timu neinficiranih ;) koji treba da se dočepaju kraja mape, a ukoliko na server dođe još igrača, oni će moći da igraju kao neki od zombi boss-ova (svaki je specifičan na svoj način).

Sve u svemu, u ovoj igri je velika pažnja posvećena dobroj atmosferi i dobrom teamplayu, dok na grafiku nije previše obraćano pažnje s obzirom da je Source motor u pitanju. Upravo ovakvi prioriteti programera produžavaju život PC igrama, dok su igre koje imaju samo extra grafiku, efekte i zahtevnost, a nikakvu atmosferu i koje se štancuju kao na proizvodnoj traci bez ikakve ideje upravo te koje ubijaju PC kao igračku platformu. Ako ovo nije dah svežeg vazduha u industriji PC igara, ne znam šta jeste.

Poslednja izmena:
Ja ocekujem vise od 10 dobrih igara do kraja godine, bar 20-tak. :)

Sta znam, zvuci da mozda moze biti zabavno u multiju, u principu cilj je doci od pocetka do kraja mape, ili cuvati neki objekat od napada zombija? Zombiji su svi AI, a boss moze biti covek? Da li se respawn-uju zombiji ili sta? 4 coveka po serveru mi zvuci onako malo, sta znam... ako urade dobro gameplay, ovo moze biti hit po igraonicama... Mislim da ovakvu igru ne smeju naplacivati 50-ak dolara, ovo bi trebalo biti kao PSN naslovi za PS3, oko 30 dolara... to bi bilo hit, mozda cak i na nasem podrucju... mada snaci cete se vi uvek sa nekim piratskim serverima... mada za 30 dolara bi pazario opusteno ako gameplay bude zarazan...

Again Borise niko ovde ne prica o PS3 nego o PC.
Oni koji su igrali ZM na css znaju sta je bezanje od zombija i takva slicna ludarija.Znas ti koji je to adrenalin u ovom modu kada ostanes sam i juri te oko 45 zombia koji su zapravo drugi igraci koji nisu uspeli da prezive.Ili mape na kojima cekas nekakav prevoz da pobegnes i posle toga neka atomka ce da ubije zombije.Ovo jeste forum i svako ima pravo da izrazi svoje misljenje i svoj ukus o necemu.Meni ovaj Left4dead zvuci dosta zabavno i ja mislim da ima beta verzija da se skine ako se ne varam

Again Borise niko ovde ne prica o PS3 nego o PC.
Oni koji su igrali ZM na css znaju sta je bezanje od zombija i takva slicna ludarija.Znas ti koji je to adrenalin u ovom modu kada ostanes sam i juri te oko 45 zombia koji su zapravo drugi igraci koji nisu uspeli da prezive.Ili mape na kojima cekas nekakav prevoz da pobegnes i posle toga neka atomka ce da ubije zombije.Ovo jeste forum i svako ima pravo da izrazi svoje misljenje i svoj ukus o necemu.Meni ovaj Left4dead zvuci dosta zabavno i ja mislim da ima beta verzija da se skine ako se ne varam

Jesi ti uopste procitao moj post?? :trust:
Kazem da je trebaju naplacivati kao igre sa PS networka, oko 30 dolara, jer je koliko razumem samo multiplayer akcija, kao CS...

Sta znam, zvuci da mozda moze biti zabavno u multiju, u principu cilj je doci od pocetka do kraja mape, ili cuvati neki objekat od napada zombija? Zombiji su svi AI, a boss moze biti covek? Da li se respawn-uju zombiji ili sta? 4 coveka po serveru mi zvuci onako malo, sta znam... ako urade dobro gameplay, ovo moze biti hit po igraonicama... .

"Režiser" ubacuje zombije gde misli da treba, kad ih pobiješ sve, on će ih ubaciti na drugi deo mape kada to tog dela dođete. Nema klasičnog respawna zombija, a tebe kad ubiju, mrtav si do kraja mape (ili dok ne pronađu još nekog preživelog koji je zabarikadiran/a negde)

Kao zombi boss-a te Režiser ubacuje gde misli da treba. Mislim da će postojati neka ograničenja koliko kojih vrsta boss-ova će biti na određenim delovima mape.

Da ne kopiram ceo tekst ovde, pročitajte ovaj članak - http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=535896
Posle njega sam shvatio da će ovo biti super igra ;)

Video: http://www.gamespot.com/video/937406/6194927/left-4-dead-e3-2008-stage-show-demo

Poslednja izmena:
To je pre svega igra za zaljubljenike u zombi horore, a to je opet jako usko društvo. ;) Istina je da postoji dosta takvih modova, ali je sve to nekako bzvz i vreme je da se konačno napravi ovakva igra sa dobrim i zanimljivim multijem. Znači, ovo nije igra za jednog igrača, već isključivo za multiplay!

Igra je specifična po tome što je ekstremno timski orijentisana gde svi igrači moraju da paze i na sebe i na saborce ukoliko hoće da dođu do kraja mape. Super primer je da ako recimo igrač treba da se ukrca u neki kamion ili da pređe neku prepreku, drugi igrač mora da mu pomogne da se popne ili da ga povuče ako je već gore, što stvara extra napetu atmosferu ako zombiji tada navale na vas. Ako vam skrate život na 0, vaš lik pada na zemlju, tada dobija 300% svojih prethodnih hit poena, ali ne može da se pomera već može da koristi samo pištolj i da se valja po zemlji. Tada će onako gnusno svi zombiji da navale na njega dok vi morate da ga spasete, izlečite i odvučete odatle. Druga stvar je što su u igru ubacili AI entitet pod nazivom "Režiser" koji svaki put na različita mesta ubacuje zombije i prilagođava težinu igre svakom timu. Može da se desi da par minuta prolazite kroz mračne hodnike napeti do pucanja očekujući da će zombiji da izlete iza nekog ugla, a može da se desi i da odmah nagrnu na vas. S obzirom da svaki put na različita mesta ubacuje zombije, ista mapa će moći da se igra dugo vremena pre nego što dosadi.

Postojaće samo 4 igrača u timu neinficiranih ;) koji treba da se dočepaju kraja mape, a ukoliko na server dođe još igrača, oni će moći da igraju kao neki od zombi boss-ova (svaki je specifičan na svoj način).

Sve u svemu, u ovoj igri je velika pažnja posvećena dobroj atmosferi i dobrom teamplayu, dok na grafiku nije previše obraćano pažnje s obzirom da je Source motor u pitanju. Upravo ovakvi prioriteti programera produžavaju život PC igrama, dok su igre koje imaju samo extra grafiku, efekte i zahtevnost, a nikakvu atmosferu i koje se štancuju kao na proizvodnoj traci bez ikakve ideje upravo te koje ubijaju PC kao igračku platformu. Ako ovo nije dah svežeg vazduha u industriji PC igara, ne znam šta jeste.

U potpunosti se slazem s ovim i mislim da ce ovo biti jedna od najnapetijih igara.

Definitivno zvuci zanimljivo :) Ovo je dakle download igra, preko steam-a? Jel se zna neka okvirna cena?

Sve Valve-ove igre idu preko steama, zato ga je Valve i razvio.

Čak i da kupiš neku Valve-ovu igru u retail-u moraš da je aktiviraš na steam-u, i svaki put kad pokrećeš neku njihovu igru moraš da budeš ulogovan na svoj steam id da bi se izvršila autentifikacija sa serverom. Ovo važi za sve njihove igre bez obzira da li su sp ili mp.

Left 4 Dead ce biti vrh. Konacno nesto malo drugacije.

Evo 10+ hit naslova do kraja 2008 godine!Mislim da ce imati sta da se igra.
1.Call of Duty World at War!
2.Command&Conquer Red Alert 3
3.Crysis Warhead
4.Far Cry 2
5.Gta 4
6.Need for Speed Undercover
7.Prince of Persia
8.Tomb Raider:Underworld
9.MotoGp 08
10.Pes 2009
11.S.T.A.L.K.E.R:Clear Sky
12.Damnation
13.Fallout 3
14.Saint's Row 2
15.Mercenaries 2
16.Cryostasis:Sleep of Reason
17.Black Prophecy

Naravno da sam procitao tvoj post.Ne nego odmah si nasao da u celoj prici ubacujes PS network.
Mi na PC to vec imamo i to je steam preko koga ce se i ova igra moci kupiti.

Molio bih ako je moguće da se kao hitovi ne nabrajaju Need for Speed 175, Call of Duty 76, Prince of Persia 15, GTA ko zna koji itd.

Chekaj ti hoces da kazesh da GTA nece biti hit? Sve te igre shto si nabojao ce biti hitovi jer imaju veliku publiku. Mene realno ne zanimaju COD i PP, al znam ljude koji ce ih jedva dochekati. To je po meni hit. :wave:

SC2 RA3 L4D
Nadam se da ce ove skracenice da budu popularne do kraja godine.

...i Diablo III :)

Nazad
Vrh Dno