a jel mozes na hackintoshu da uradis pre toga TimeMachine backup na externi hard disk? cisto da ne moras svaki put sve ponovo da instaliras i podesavas??
Pa odradio sam to... ali ne iz nekog razloga, kad uradim restore sa Time Machine ne vrati mi mogucnost bootovanja sistema! Sad imam da biram izmedju Windowsa i Mac OSa, a kad uradim restore to se poremeti i ispise missing operating system... a kad ubacim Mac OS instalacioni dvd onda mi pokrene sistem bez ikakvih problema, sa svim podacima, sve lepo. kao da mu obrise taj boot manager ili sta vec...
Tako da se i ne isplati bas najvise taj Time Machine za nas sto imamo dual boot :-/
Jesi li sredio ...IntelCPUPowerManagment... pre instalacije?
Uhm, pa nisam... nisi nista pomenuo... :-/ Sta je to uopste? Neki kext?
Ok... evo me opet... Ne znam kako... ali proradio mi Mac OS! :O Bootovao sam ga u -x modu, i ukljucio se, lepo se ulogovao, sve radi osim sto mi se izgubila wireless kartica i u about this mac mi pokazuje da je cpu na 3.8Ghz a zapravo je na 3.0... i bio mi se jednom finder ukucao i shutdown nije radio kako treba. E sad sam ga opet ukljucio i bootovao u -v modu i jos uvek nemam wireless (al mi i ne treba tak da cu ostaviti ovako) a finder radi, a prikazuje mi da sam na 10.5.6 verziji
evo upravo sam skontao da ni zvucna ne radi

Jeli, jel bih ja mogao recimo da ubacim kext za zvucnu iz 10.5.5 verzije? Nisam to nikad radio, al vidim da ljudi rade non stop...
Ne treba mi wireless, radi mi LAN tako da sam OK. Al bez zvucne ne mogu bas

aj pa javite ako imate ideju koju...
pozz