Goxy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.03.2002
- Poena
- 710
1.Pitanje: Cemu sluzi NTRLD jer mi je skoro prijavljivao taj fajl kao mising i posle par reseta sve se vratilo u normalu. Drugar mi je skoro imao slican problem i ispostavilo se da mu je vrisno HDD. Ja sam gledao neki video sumnjivog kvaliteta, culo se da je nesto puklo, sve se zamrzlo i posle reseta NTRLD Mising... itd. Par reseta za redom i sve se normalizovalo i nije prijavljivao taj fajl kao misning. Ako moze neko da objasni ovo.
2. Problem> Imam problem sa bootovanjem sa CD. Iako ja lepo u BIOS-u to podesim nece uopste da bootuje sa CD. U cemu bio mogao biti problem. OBa CD-a su ispravna, rade normalno, vidi ih i windows i BIOS, ali ih kod boot-a jednostavno preskoci. To mi se jos nije desavalo. Imali neko resenje.
2. Problem> Imam problem sa bootovanjem sa CD. Iako ja lepo u BIOS-u to podesim nece uopste da bootuje sa CD. U cemu bio mogao biti problem. OBa CD-a su ispravna, rade normalno, vidi ih i windows i BIOS, ali ih kod boot-a jednostavno preskoci. To mi se jos nije desavalo. Imali neko resenje.