Šta je novo?

1.8" hard disk,gdje se moze nabaviti?

maric62985

Slavan
Učlanjen(a)
25.07.2008
Poena
360
Moja oprema  
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S22 Ultra
Pametni uređaji
Xiaomi Mi Robot
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Prije par dana mi je izdahnuo 1.8 " hard disk na mom mp3 player-u,Sony NW-HD5 pa sad hocu da ga zamjenim.Javite gdje kod nas mogu da se nabave ovakvi diskovi.Ja sam malo trazio po netu ali bas i nisam imao srece.
Takodje javite dal se isplati ovakve diskove uzimati u USA jer mi jedna drugarica ovih dana dolazi iz Chicago-a pa bih mogao nju da uposlim da mi donese jedan!

tnx

bilo ko!?

Neki crknuti iPod najbolje... po mogucstu da nije riknuo hard :)
Pogledao sam na pcberzi/itsvetu ali nov nema - a i da nadjes bio bi papreno skup

ja sam za ugradnju u Acer Aspire One pazario ovo
unutra je 1.8" HDD ATA sa LIF konektorom

solo HDD sam trazio duze vremena ali bezuspesno

ja sam za ugradnju u Acer Aspire One pazario ovo
unutra je 1.8" HDD ATA sa LIF konektorom

solo HDD sam trazio duze vremena ali bezuspesno

hvala na savjetu ali mi je to mnogo para.isti taj mp3 player sa diskom od 20gb sam platio ljetos nesto preko 50e tako da mi se ne isplati da ulazem u popravku istog duplo vise nego sto sam ga cijelog platio.probacu da nadjem nesto polovno ili cu vidjeti da nadjem nesto na ebay-u.imam drugova u americi pa cu probati tamo nesto jeftinije da nadjem.

Imas i mnogo jeftiniju varijantu od onog gore a i 50% je veci pa razmisli mozda ti se to isplati.
TRANSCEND StoreJet 1.8 120GB 65e takodje ata disk sa zif konektorom

nabavio sam hard,konacno!
naletio sam na limundu hard od ipod-a od 20GB za 2000 din i narucio.danas mi je stigao samo jos nisam stigao da ga ubacim u mog sonija i da ga isprobam.

Poslednja izmena:
offtopic

ima li teorije da se ovakvi mali hardovi koriste u kompjuterima?

Ima nekih micro-SATA ili kako se vec zovu adaptera (da bi fizicki mogao da stane i da bi mogao da se prikaci).
Ali nemas nikakvih koristi u sustini.

offtopic

ima li teorije da se ovakvi mali hardovi koriste u kompjuterima?

Veoma ima, znam bar 2 modela (doduse nesto starija) koji ih koriste - FSC P7120 i P7230. Mislim da su ih isporucivali sa diskovima od 60 ili 80G. Razlog su dimenzije racunara. Apsolutno ih nema smisla gurati u racunare standardnih gabarita.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno