Šta je novo?

Mobilni telefon 1+ 7tPro vs Note 10+

Koji mobilni telefon kupiti

Čkalja

Cenjen
Učlanjen(a)
14.11.2016
Poena
145
Kao sto naslov teme kaze razmisljam da svoj Honor 20 Pro zamenim nekim od gore 2 pomenuta uredjaja. 1+ me vise privlaci po dimenzijama i samom okruzenju, a nikada do sada nisam imao Samsung iako sam mnogo mnogo puta razmisljao da pazarim bas Note seriju ( poslednje sto mi se svidelo je 9 )

Sta mislite da bi bio dobar prelaz za taj neki budzet 400-500 ? €
Malo toga mi se dizajnom svidja kod Xiaomi-ja pa mi zato nije u uzem izboru...

Bolji je Honor 20 Pro od 7T Pro?

-60Hz 1080p IPS sa rupom naspram 90Hz 1440p Amoled-a bez rupe
-Kirin 980 naspram SD 855+
-Mono naspram stereo zvuka
-Emui naspram OxygenOS

Bukvalno je za klasu, ako ne i vise, bolji 7T Pro

E pa tesko cu se dokopati tako necega, a Exynos je saren po pitanju iskustva...

Kamera uopste nije losa na Honoru, ne pricam samo zato sto ga imam, pa pogledajte i gde su ovi telefoni na dxo marku....

Ima odlican otvor blende senzor pa ima dobre predispozicije za fotografiju, cak i u nocnim uslovima....

Bolja kamera na Honor nego na Note 10+?
Kako ne...

Ako nađeš Note 10+ sa SD uzmi i Vidjećeš šta je telefon.
Honor 20 Pro ima bolju kameru od Note 10 Plus.
E pa tesko cu se dokopati tako necega, a Exynos je saren po pitanju iskustva...

Kamera uopste nije losa na Honoru, ne pricam samo zato sto ga imam, pa pogledajte i gde su ovi telefoni na dxo marku....

Ima odlican otvor blende senzor pa ima dobre predispozicije za fotografiju, cak i u nocnim uslovima....
+ OIS. Ja tek sad vidim koliko mi to fali na Nova 5T koji ima istu kameru ali bez OIS-a, posebno za makro fotografije (govorimo, dabome, o glavnom senzoru). Note 10 valjda koristi isti hardver kao i S7 ako se ne varam, znam da je tu bilo najmanje napretka. SD Note 10+ jeste, naravno, overall, bolji uređaj, ali to nije baš tako lako pronaći.

Nazad
Vrh Dno