Šta je novo?

0xc000000f error

Milan13

Slavan
Učlanjen(a)
13.06.2009
Poena
320
Ako je neko voljan da mi pomogne jer sam noob. Naime, drugar je hteo da reinstalira Windows 10 na laptopu, medjutim greškom je obrisao jednu particiju i sad ima samo 1 particiju i nema windows instaliran.Nisam uspeo da instaliram novi Windows.Pokušao sam da idem na repair, pise da ne moze, isao na reset pc, pise da je drive zaključan, probao preko command prompta nešto da uradim i nisam uspeo.U command promptu stoji da particija D ima 461gb,a particija C 99mb.Ako neko ima neki predlog, hvala unapred.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Brateee noob si a čačkaš preko comander promta a???:smackbum: Nisi rekao koliko ima disk ima ukupno kapaciteta??? Treba da digneš sistem sa nekim boot diskom na kome je partition manager i da vidiš šta on kaže, pa da razdeliš disk na particije jednu ili dve C i D. Butuješ Windows izabereš C stisneš next i gotovo. Lako bre...:d

Jel obrisao sistem particiju ili data particiju?
Sta je tacno problem (osim sto je obrisao particiju)?

Problem je sto je obrisao C particiju na kojoj je windows bio mislim. Tako da D particija zauzima ceo hard disk, dakle skoro 500gb.On hoće da instalira windows, ali da ne izgubi podatke sa te D particije. Sad, ako sam razumeo dobro, ja treba da sa partition magic napravim novu C particiju i na nju instaliram windows. Ali kako da pokrenem taj program ako nemam OS na laptopu? Mozda preko windows prompta da smanjim D particiju i od nje napravim C particiju?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ahaha
Čitate li vi uopšte šta je on napisao :)
Paricija C ima 99MB :D - ostala je boot particija koja je regularno sakrivena, jelte. To i nije particija, bar ne korisnička.
Particija D - 400 i kusur. U prevodu, sav ostatak harda
@Milan13
Drugar nije greškom obrisao jednu particiju nego je "uništio" ceo disk. Ako misli da spašava nešto sa nje, hoće al' malo sutra.

Ako ima uopšte nešto bitno da spašava, demontiraj disk pa idi kod nekoga ko se stvarno razume u te stvari da povrati šta je moguće. Ako je uopšte moguće i koliko je moguće, jer neznamo šta je on sve uradio, svesno i nesvesno.
I ti nažalost nisi ništa pomogao svojim zalaganjem, a koliko si odmogao...neću da komentarišem ;)

Poslednja izmena:
Pa može da se smanji ta particija koja je ostala da ostavi dovoljno mesta za OS particju/e.

Ma možeš ti da radiš sa praznim diskom šta hoćeš, ali on i njegove želje:
..obrisao C particiju na kojoj je windows...Tako da D particija zauzima ceo hard disk,...On hoće da instalira windows, ali da ne izgubi podatke sa te D particije...
Em ne poznaje materiju, em je pobrkao lončiće, em je napravljena šteta :)
A da bi se izvukao iz nevolje, rečeno je šta da radi.

Nazad
Vrh Dno