Šta je novo?

064:: postpaid:: internet:: ?

blenta

Čuven
Učlanjen(a)
29.10.2003
Poena
619
Sory ako je bilo, ja nisam video.
Da li je moguce odigrati ovu akciju, net za dz (kao na 063), ako ne koliko se inace placa (mislim se da uzmem neki od onih postpaid paketa). Pitao bih ove u telekomu ali se ne moze prici njihovim prodajnim mestima...

mozhesh i na prepaid da imash...samo ih nazovesh , 789 i trazhish da ti aktiviraju mms....podeshavanja pokupish sa www.mts064.telekom.yu i samo u APN umesto u gprs stavish mms i radi ti i na prepaidu...meni radi const 5kb/sec i danju i nocu...

Da li to znaci da ako spojim mob sa kompom data kablom mogu ist tako koristiti net preko desktopa ?

TNX!

Da i ne :)
Zavisi i koji je telefon u pitanju.

Da, ako tel. ima modem u sebi onda moze, a inace nemoze...
Reci koji je telefon u pitanju ?

Nisam vas shvatio najbolje. Da li to znaci da mogu da koristim GPRS na 064 prepaidu?

Pitam vas ovo zbog toga sto sam zvao juce 789 i rekli su mi da GPRS nije jos dostupan prepaid korisnicima.

objasnio sam ti gore...DA MOZHES...U prvom postu sam ti dao kratko uputstvo , ako se ne snadjesh cimni me na [email protected] i napisacu ti dugachko uputstvo

sa C 60 ne moze. Ako je neko uspeo, molim, neka mi objasni kako.

Mozes da koristis GPRS na prepaidu. Kao sto je neko vec rekao: trazi da ti aktiviraju MMS i pogledaj podesavanja za GPRS na sajtu. Tamo gde pise APN unesi: mms (umesto gprswap kako pise na sajtu) i uzivaj.

Bombona.

Jeste lepo objasnili samo mi je bilo veoma nelogicno. Ali najbitnije je da radi. Sutra cu da probam pa javljam rezultate.

a koji broj treba ukucati za 064 u CSD settings? kod 063 je to *99***1# a ovde....?

Bas sam baksuz. Operatorka sa 789 nece da mi ukljuci MMS posto nemam telefon koji to podrzava vec imam samsung C100. Nisam joj rekao da imam taj, vec da cu kupiti SE T310 i ona mi je rekla da je najbolje da se javim kad ga kupim! Da li to ima nekakve veze, ili odmah mogu da kazem da imam neki telefon koji podrzava MMS?

ajd' ponovo da pitam: a koji broj treba ukucati za 064 u CSD settings? kod 063 je to *99***1# a ovde....?

blenta je napisao(la):
Sory ako je bilo, ja nisam video.
Da li je moguce odigrati ovu akciju, net za dz (kao na 063), ako ne koliko se inace placa (mislim se da uzmem neki od onih postpaid paketa). Pitao bih ove u telekomu ali se ne moze prici njihovim prodajnim mestima...

Narafski, sada je za dz... ali kad krenu da rasturaju sa cenama :rolleyes:

Pozvao sam ih, rekao da imam t310 (imam samsung c100, ali on ne podrzava mms), uzeli su mi podatke i rekli su da sam registrovan. Postupio sam kao sto ste rekli, podesio parametre, stavio mms za apn ali ne radi. Da li je to zbog toga sto moj telefon ne podrzava MMS? Sto ne ubace gprs za sve, pa nek kosta koliko treba, a ne da razdvajaju korisnike.

Laza je napisao(la):
Da li je to zbog toga sto moj telefon ne podrzava MMS? Sto ne ubace gprs za sve, pa nek kosta koliko treba, a ne da razdvajaju korisnike.
Nije zbog toga nego sto procedura da ti ukljuce MMS zna da potraje i do 10-tak dana :(

Koliko god to bezveze zvuci, daj boze da je tako.

oogabooga je napisao(la):
ajd' ponovo da pitam: a koji broj treba ukucati za 064 u CSD settings? kod 063 je to *99***1# a ovde....?

ako ne gresim, nasi operateri ne koriste CSD protokol tako da to ostavi prazno i iskljuci (siemens imas verovatno?) taj broj sto si naveo je za uspostavljanje veze preko racunara
@Laza: e pa tvoja greska sto si rekao da ces kupiti T310.. ja sam naprimer mrtav 'ladan rekao... 6600 O:) ...ukljucite mi...taj internet hehe
ja od ponedeljka cekam da me ukljuce...puzevi

Ma napisao sam da sam im prilikom sledeceg poziva rekao da imam T310 i uzeli su podatke i nisu pravili probleme. Nego nisam znao da se toliko ceka. Da li i ti imas C100?

Vi kojima radi GPRS, koliko ste cekali da vam ukljuce MMS?

MMS se u pochetku chekao i manje od jedan dan, sad traje nekoliko dana, pitao sam ih zashto se toliko cheka, kazu velika guzva :)

Meni su ukljucili za par sati, bio sam prijatno iznenadjen. To je bilo odmah cim su ukljucili MMS za prepaid.

Da si bio vec registrovan(postpaid) ukljucili bi te istog minuta. "Koliko para, toliko i muzike"
Mozes da im kazes da imas Motorokiu T810 koliko su glupi i neobavesteni ili su slabo placeni pa ih ne zanima.

meni je receno da sacekam nedelju dana (do 22-og tj danas) ali u petak sam probao i radilo je, dakle 4 dana

Hvala vam puno!!!!

Konacno je proradilo, upravo surfujem besplatno preko GPRS-a. Doduse nije neka brzina ali nista ne placam, tako da moze da posluzi ponekad za proveru maila itd.

Izgleda da su mi aktivirali MMS jos pre par dana ali da nije htelo da proradi dok karticu prvo nisam ubacio u telefon koji ima podrzan MMS i poslao poruku (mada je izbacio gresku). Posle sam vratio karticu i sve je radilo po vasim uputstvima.

Takodje sam se prijatno iznenadio ukucavsi bezveze wap.mail.ru - moj omiljeni mail servis radi i iz outlooka i na webu ali i na wapu!!! Tako da mogu da proveravam postu preko mobilnog.

Do kada je besplatan GPRS na 064?

soko je napisao(la):
sa C 60 ne moze. Ako je neko uspeo, molim, neka mi objasni kako.

Mozes da koristis GPRS na prepaidu. Kao sto je neko vec rekao: trazi da ti aktiviraju MMS i pogledaj podesavanja za GPRS na sajtu. Tamo gde pise APN unesi: mms (umesto gprswap kako pise na sajtu) i uzivaj.

Sa C60 ne mozes da surfuje na racunaru jer C60 nema GPRS modem. Sa tog telefona mozes samo da surfujes putem WAP-a na samom telefonu

@ Laza: e vidis nisam se setio da probam wap.mail.ru sad cu odma' da probam :) :) :)

Nazad
Vrh Dno