Šta je novo?

064 GPRS se glupira

kustera

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2002
Poena
619
Dakle, sve ide normalno dok ne probam da prevucem neku java aplikaciju, sliku za wall ili melodiju. Cim probam tako nesto dobijem No Gateway Response. Da li je Telekom mozda stavio Ban na tako nesto da se ljudi ne bi ubijali od download-a dok je besplatno?

Da li se isto desava i kada dowload-ujes sa telekom-ove wap stranice?Ako je odgovor NE , tada ti je sve jasno...
btw. Predji na 063, tih problema nema :happy:

Na kom fonu ti se to desava?
Ja sam do sada download-ovao preko 450 Mb
muzike, slika, tema i drugih gluposti bez ikakvog problema.
Inace korisnik sam 064 kartice.

Ja imam takodje problem. Cesto mi pise "Too Long". Imam T610 a to se dogadja i na T300 i T68i. Imam 064 karticu.

npetar je napisao(la):
Predji na 063, tih problema nema :happy:

Hoćeš čoveka da uteraš u NEVEROVATAN trošak, em cena minuta veća, em treba samo jednu kesu ZLATA da odvoji za njihovu tehničku. Pa ti koristeći 064 možeš da uštediš za kuću.

:beat:

vodnik je napisao(la):
...

Hoćeš čoveka da uteraš u NEVEROVATAN trošak, em cena minuta veća, em treba samo jednu kesu ZLATA da odvoji za njihovu tehničku. Pa ti koristeći 064 možeš da uštediš za kuću.

:beat:

hehehe...Nisi bas tako u pravu,prelazom na 063 dobijes sledece:veca pokrivenost,bolji signal,bolja tehnicka podrska,uvek korak ispred 064...i sto je trenutno najbitnije za coveka koji ima trenutno problem...nema problema sa GPRS-om a nov broj kosta samo 900din(ili bese 990din) sa 200din kredita...a cena razgovora i nije mnogo veca
btw Za tehnicku sluzbu ne mora ni dinar da se odvoji jer moze lepo da se ode u predstavnistvo i ljubazne devojke ce odgovoriti na svako pitanje.
Ustvari,pre bih rekao da si se nasalio ovim odgovorom
Pozdrav!!!
:wave;

Jaoj, samo nemojte opet da se raspravljate ko je bolji, ko skuplji i sl. Pa ako toga nije bilo ovde onda stvarno neznam gde je bilo...
Poz.

Ni kod mene nema tih problema. Dosad sam preko T610 i 064 prevukao 1.2GB (da, GIGAbajta). Tako da ta prica sa ogranicavanjem ne stoji. Inace slazem se sa vodnikom da je MTS daleko bolji provajder (da ne ispadne da mi se svidjaju) u poredjenju sa Mobtel-om. Daleko od dobrog ali u ovoj zabiti gde zivimo nemamo izbora. Svako moze da nas :hump: kako mu se digne.

npetar je napisao(la):
...

hehehe...
Ustvari,pre bih rekao da si se nasalio ovim odgovorom
Pozdrav!!!
:wave;

Hoooooo hooooo, vladaš informacijam od pre neku godinu, pokrivenost je ista čak sad 064 ima i više baznih stanica. Mobtel kasni i nije više prvi u srbiji, 064 je promocijom UMTS-a na telforu stavila tačku na mobtelove priče. Koliko mobtel ima predstavništva u Srbiji? Čoveče pa mobtel je tri godine uvodio GPRS a 064 mreža je to uradila za 2.5 MESECA! Inače sigurno znaš da smo i posle bosanaca uveli GPRS tj. poslednji u regionu. Misliš na one ljubazne devojke koje sve "znaju" - dobar bi bio za pisanje viceva. Inače 064 mreža ima jedan od najmodernijh call centara u regionu, primljeni su novi ljudi pa im je još malo potrebno da se uhodaju.

BTW Kad već pomenuh bosance evo i jedan vic:

Oko logorske vatre ma obali sede Amerikanac Nemac i Bosanac.
Sede tako kad nesto u grmu zasusta. Dize se Amerikanac i ode u grmlje. Tamo se zacu samo tup zvuk : TUPPP
Vrati se Amer sa sljivom na licu i sede. Opet nesto zasusta i usta Svabo da vidi i ode u grmlje i isto : TUPPP i on sa sljivom se vrati i sede pored Amerikanca. Opet nesto zasusta kad usta nas Bosanac i ode u grmlje i zacu se dva udarca : TUPP TUPP. Vrati se on sa dve sljive na licu i sede. Kaze Nemac Amerikancu : samo mi nije jasno kako je Bosanac uspeo dva puta stati na grabulje.

cheers

aj stvarno si smorio vishe...

driver je napisao(la):
aj stvarno si smorio vishe...

I to za medalju! :brow:

BTW, mnogi me zapitkuju dal 064 prepaid ima GPRS? Vi koji koristite "superiorni" 064 molim brz odgovor, nesto vam tech. support spava nocas :beat:

][V][ATRIX™ je napisao(la):
...

BTW, mnogi me zapitkuju dal 064 prepaid ima GPRS? Vi koji koristite "superiorni" 064 molim brz odgovor, nesto vam tech. support spava nocas :beat:
Zvanicno nema, ali ako podesis (APN treba da je MMS )kako treba onda radi.

][V][ATRIX™ je napisao(la):
...

Ja volim precizne i potpune informacije gledane na globalnom nivou a po potrebi i na lokalnom, kad kažeš medalju na koju misliš: zlatu, srebrnu ili bronzanu... ,)

Recimo ja ne mogu da prećutim kad ljudi kažu:
"Za tehnicku sluzbu ne mora ni dinar da se odvoji jer moze lepo da se ode u predstavnistvo i ljubazne devojke ce odgovoriti na svako pitanje."

Pa kako će onaj iz recimo VALJEVA ili npr Šapca da ode u predstavništvo, ovako je potrebno da proda dva teleta da bi pozivao 063/9863 pa ako bude dolazio i u njihovo predstavništvo u Beogradu prodaće i kravu!

;)

Ma mozda proda i njivu!
vb_content.gif

ako sam dobro chuo, i na 063 je moguce tarifiranje "u sekund", ali morash da im trazhish.. prema tome, cene su priblizhne (pretplata kod mobtela manja, kod telekoma jeftiniji pozivi, isti q).. naravno, pricham o postpaidu, ne mogu da se zezam sa dopunama stalno..

jedino me kod karitja nervira shto sve zhivo naplacuju (9863, govornu poshtu, ...)

shto se tiche kvaliteta signala, pokrivenosti, roaminga, tu nisam uspeo da vidim neku razliku..

Ne kapiram dokle ce ovaj "vojnik" da smara sa ovakvim postovima. Decko ili radi u 064 ili mu je cale Hiber ili D.Petrovic... sta li vec!?!?
Katastrofa!

Marti Misterija je napisao(la):
Ne kapiram dokle ce ovaj "vojnik" da smara sa ovakvim postovima. Decko ili radi u 064 ili mu je cale Hiber ili D.Petrovic... sta li vec!?!?
Katastrofa!
A da zamolimo Silvera da mu zabrani postovanje u "Multimedia-ostalo" Sta god otvorim vodnik smara :crash:

Joker je napisao(la):
...

Zvanicno nema, ali ako podesis (APN treba da je MMS )kako treba onda radi.

Hoce li neko da napise kako se to radi?? Imam T39m i zanima me kako da ga podesim. Pomagajte!

marko011 je napisao(la):
...

Hoce li neko da napise kako se to radi?? Imam T39m i zanima me kako da ga podesim. Pomagajte!

Ja bih svima koji postave pitanje koje se vrti vise od mesec dana, a koji ne gledaju ostale teme vec traze odgovor odmah,"bez muke"...zabranio posetu forumu 10-ak dana...kao kaznena ekspedicija.
Ja stvarno zelim uvek da pomognem ako znam,ali ako se tema u kojoj se krije odgovor nalazi par redova nize,tada stvarno postajem nervozan,a pogotovo sto je search meni uvek pomogao kad mi je nesto trebalo...
Evo ti link(inace trenutno se nalazi 3 reda nize od ovog) i pogledaj odgovor koji sam ja dao,pozdrav i nema ljutis ;)
http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=43068

npetar je napisao(la):
...

Ja bih svima koji postave pitanje koje se vrti vise od mesec dana, a koji ne gledaju ostale teme vec traze odgovor odmah,"bez muke"...zabranio posetu forumu 10-ak dana...kao kaznena ekspedicija.
Ja stvarno zelim uvek da pomognem ako znam,ali ako se tema u kojoj se krije odgovor nalazi par redova nize,tada stvarno postajem nervozan,a pogotovo sto je search meni uvek pomogao kad mi je nesto trebalo...
Evo ti link(inace trenutno se nalazi 3 reda nize od ovog) i pogledaj odgovor koji sam ja dao,pozdrav i nema ljutis ;)
http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=43068

Ma procitao sam ja to ali mi nije jasno jel treba da budem prijavljen bar za MMS? Ako moram, jel da lazem da sam na postpaidu pa kad me ukljuce da onda namestam telefon? Inace ta podesavanja mi bas nisu mnogo pomogla jer bas ne mogu da ih iskopam.

marko011 je napisao(la):
...

Ma procitao sam ja to ali mi nije jasno jel treba da budem prijavljen bar za MMS? Ako moram, jel da lazem da sam na postpaidu pa kad me ukljuce da onda namestam telefon? Inace ta podesavanja mi bas nisu mnogo pomogla jer bas ne mogu da ih iskopam.

Kazu ljudi da je 789 besplatan(ja sam na 063) pa lepo pozovi i kazi da ti aktiviraju GPRS&MMS(to je obavezno).Ali moraces da cekas par dana(sto ce ti i oni reci).A kako da ih lazes kad moras da aktiviras svoj broj,koji nije na post-peid-u...Ajd uzdravlje

Vrh Dno