Šta je novo?

063 vs 064

• Začetnik teme Začetnik teme borab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Kolika im je pokrivenost na teritoriji Scg?
Za kog se operatera odliuciti?

Pazi u tu njihovu pokrivenost nikako nemoj da se uzdash !!! Oni kao tvrde da su "pokrili" skoro celu srbiju medjutim svi znamo da u dosta delova beograda dometa nema ili ga jedva ima (nedovoljno za razgovor) tako da svi oni samo lazu !!! Milsim da jedini koji znaju pravu istinu rade u pomenutim firmama :rocket: !!! Znachi ako birash onda bolje gledaj kako ti odgovaraju cena (paket;razgovor) i pogledaj shta ko nudi od usluga !!! To je jedini nachin da nadjesh ono shto ti odgovara a to sa dometom je :hump: u zdrav mozak !!!

Pa kako trenutno stvari stoje skoro da je isto:butt: ...
Sto se pokrivenosti tice, u BG je potpuno isto. Usluge (servisi) se ne razlikuju bitno, a i cene su slicne, pa ne vidim razlog zasto bi neko trenutno menjao karticu za konkurentsku. I jedni i drugi imaju par (po meni) totalno beskorisnih usluga za koje sisaju po usima ctp;
Zakljucak: i jedni i drugi su katastrofalno losi, ali kad vec nema 3. operatera...:boom:

Crni je napisao(la):
Zakljucak: i jedni i drugi su katastrofalno losi, ali kad vec nema 3. operatera...:boom:

Ta?no Crni, potpuno se slažem, ali sam to akceptirao, i to vrlo jednostavno (kao i mnoge stvari u našem društvu, i mnoge "velike doma?e ku?e"): Dovoljno smo mladi da ?emo do?ekati da se ti isti koji se sada tako ponašaju pred naletom konkurencije zaprepaste i po?nu da kukaju, a ja ?u onda sa uživanjem to sve da posmatram.

brzi je napisao(la):
Dovoljno smo mladi da ?emo do?ekati da se ti isti koji se sada tako ponašaju pred naletom konkurencije zaprepaste i po?nu da kukaju, a ja ?u onda sa uživanjem to sve da posmatram.
Iz tvojih usta u Bozje usi...:beat:
Ali sam ja nesto skeptican po tom pitanju - kad su uspeli da oteraju VodaPhone... A zivot je ipak kratak 🙁

Crni je napisao(la):
Iz tvojih usta u Bozje usi...:beat:
Ali sam ja nesto skeptican po tom pitanju - kad su uspeli da oteraju VodaPhone... A zivot je ipak kratak 🙁

Stoji to za VodaPhone, al' tako sam i ja mislio po?etkom '90-ih (zivot je kratak ko ce to docekati), kad je pobesnelo ovde sve i kad je krenuo rat, a pogledaj sad - tako veliki, tako mocni, tako nedodirljivi u to doba, gde su sad?
Nadam se da shvatas na koje mislim, da ne idemo u off-topic.

Verujem da ce ista sudbina zadesiti i Telekom i njima slice strukture, jer su neminovni neki procesi (izme?u ostalih i treci, i cetvrti operater u mobilnoj telefoniji) koji se nalaze na trnovitom putu ka Evropi. Pa zapitaj se ko bi pre nekoliko godina i ovde mislio o legalizaciji softvera, makar samo i u firmama, a kako su mnogi prihvatili to krajem prosle godine...

A jos uvek imamo manje godina od onih koji vode Telekom i Mobtel i ostale, tako da je skoro izvesno da cemo biti svedoci njihovih sudbina, bez obzira kakve one bile.

Mnogo puta prezvakano 🙁
Mrzi me da dole citam, ali se ja danas nadjoh na jednom putu duz autoputa BG-NI i jedno 10min voznje nijedna mreza nema signala, a definitvno jedino resenje za iskoriscenje svakog cm pokrivenosti u ovoj zemlji je upotreba obe mreze....hm, istini za volju, sve vise ljudi vidjam sa dva telefona...

ZoNi je napisao(la):
ja bih ipak "u foto finishu" preporucio 063!

Drugar uopshte nije zadovoljan, uzeo je paket "60" kod mobtela, deru ga ok 950 din svakog meseca, razgovor minimalan, pre toga je bio na prepaid-u i mislio je da je taj paket upravo ono shto njemu treba...ALI :cuss:

Ja ti preporucujem 064 postpaid (mesecno placanje) ako cesto koristis telefon. Ja sam pre 6 meseci presao na postpaid i izuzetno sam zadovoljan. Uopste se ne ustezem od zvanja. Zovem kad god mi padne na pamet i ne obracam paznju na duzinu razgovora a dobijam racune 1200 do 1400 din. Toliko sam se ulenjo da vise ne pisem poruke. Dok sam bio na prepaid trosio sam 1000+ din skoro nizasta. par razgovora, par poruka i "zao nam je sto moramo da vas obavestimo ..." Slicno mi se desava i sa firminim 063 prepiad brojem ali se ne uzbudjujem mnogo posto to ne placam ja. Sto se pokrivenosti tice u naseljenim mestima je skoro isto a van naseljenih mesta mi se cini da je 063 u blagoj prednosti, skoro beznacajno.
Znaci sve zavisi sta hoces od telefona.
Ako cesto zoves-postapaid.
Ako te dosta zovu-prepaid.
064-nize cene-malo manja pokrivenost
063-vise cene-bolja pokrivenost

Poz.

Podrzavam ovo sto je drug soko napisao i potpuno se slazem sa njim. Ja se ubih od price na postpaid 064 i prva dva racuna su mi bila 1000.09 (majke mi 🙂) i 1130 i nesto din. Jedino mi se ne svidja sto ne pisu koliko sam imao poziva, minuta, poruka kao na 063.

BTW, sinoc sam isao do Novog Sada preko Rume i Indjije (sluzbeno) i mogu vam reci da malo-malo pa nestane signal, te 063, te 064, tako da... 😕

Jedino mi se ne svidja sto ne pisu koliko sam imao poziva, minuta, poruka kao na 063.

I meni je to smetalo ali nisam ni trazio jer sam se plasio da ce ukapirati da su se za..bali pa ce mi poslati veci racun. Dok radi ne cackaj.

soko je napisao(la):
I meni je to smetalo ali nisam ni trazio jer sam se plasio da ce ukapirati da su se za..bali pa ce mi poslati veci racun. Dok radi ne cackaj.

A ovako mogu tebe da zaje*u pa da ti uvale veci racun nego sto si napravio. Ovako imas uvid koliko si pricao, kuckao... Doduse, i tu mogu da ti nabiju minutazu bez tvog znanja. Jedini nacin da se prati cifra je uz listing poziva...

Nazad
Vrh Dno