Šta je novo?

063 Mobtel-Specifikacija

• Začetnik teme Začetnik teme ZLI
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ZLI

Čuven
Učlanjen(a)
30.08.2002
Poena
620
Interesuje me da li je neko uspeo da natera ovaj servis da RADI ???
Radi se o jednoj vrsti LIstinga-pregled poziva koji moze da se vidi preko njihovog web sajta. Medjutim nemogu nikako da aktiviram taj servis.

Po uputstvu treba da se posalje SMS na 9830 sa IPAS( )lozinka( )dodatna lozinka ali kako god da posaljem ovu "sifru" dobijam ili kao ;pogresna komanda ili kao password moze biti duzine od 5-8... i ako jeste u toj duzini.

Ajde ako je neko uspeo ovo nek pomogne .. ili bar neko da podvrdi da ovaj servis radi ili ne.

Aktivirao sam taj servis i na tatinom, i maminom fonu... Meni je sve proslo glatko i bez problema... Nazovi CALL center, neka ti manuelno aktiviraju, mislim da ce hteti.

Hvala za info .. sad bar znam da radi .. ali pre nego sto ih pozovem kazi mi da li su bitna mala i velika slova i gde tacno ide razmak IPAS-razmak-(razmak) lozinka ( ) ....

Pošaljite SMS na broj 9830 u formatu:

IPAS(razmak)lozinka(razmak)dodatna identifikacija

Napomena: Lozinka sadrži minimum pet, a maksimum osam znakova. Dodatna identifikacija može imati najviše šest znakova. Možete koristiti samo slova abecede i brojeve bez specijalnih znakova, naših slova i znakova interpunkcije.
Lozinka - ( min 5 znakova, max 8 znakova)
Dodatna_identifikacija - (max 6 znakova)

Nazad
Vrh Dno