Šta je novo?

063 i 064 u Crnoj Gori

Kupi crnogorsku 069 karticu! Kosta 15 eura, a ima kredit 10 eura. Razmisli!!!

koliko je meni poznato (a nije mnogo) nijedna "nasa" pripejd ne moze da salje ni pozive ni sms

crullick je napisao(la):
koliko je meni poznato (a nije mnogo) nijedna "nasa" pripejd ne moze da salje ni pozive ni sms
Pre nedelju dana na BK su javili da pripejd korisnici mogu da pozivaju brojeve iz rominga tako sto prvo otkucaju *123# pa onda broj ukljucujuci i pozivni za drzavu. Za ovu nasu kako god se zvala bi bilo *123#+381...

"BEOGRAD, 31-07-03 MOBIKLIK 063 KORISNICI DOBILI MOGUĆNOST POTPUNOG ROAMINGA

Svim korisnicima Mobiklik usluga , operator Mobtel je omogućio prijem i slanje poziva kada korisnici gostuju u mrežama drugog operatora.

Ova, već najavljena usluga, omogućuje našim korisnicima da se komforno osećaju na svom odmoru, poslovnom i svakom drugom putovanju , jer više neće morati da brinu o kupovini kartica nekog drugog svetskog operatera ili da se snalaze na neki drugi način.

Pre-paid korisnici 063 mreže mogu vrlo jednostavno iz inostranstva pozvati bilo koga, bilo gde. Potrebno je da korisnik ukuca traženi broj na sledeći način:

*123*traženi broj telefona # (u formatu sa međunarodnim kodom npr. +38163123456) i potvrdi svoj izbor tasterom Yes, OK ili zelenom slušalicom.

Ovakav poziv odn. kod upućen je Mobtelovom centru koji će zatim odmah uputiti poziv korisniku, inicijatoru razgovora, a odmah potom i traženom korisniku. Tarifiranje započinje tek kada se drugi odn. traženi korisnik javi. Cena minuta ovakvog razgovora zavisi od toga odakle se poziv inicira kao i gde se nalazi traženi korisnik. Sve tarife ovakvih poziva mogu se saznati pozivom Call centru na broj 063/9863 ili pronaći na Internet adresi www.mobtel.co.yu i www.mobiklik.co.yu

Kada je u pitanju mogućnost dopune računa iz inostranstva to je, takodje, omogućeno besplatno preko koda *123*1212#

Na primer, ako je korisnik poneo vrednosnu karticu ili mu je prijatelj javio ili putem sms-a poslao broj vaučera može preko ovog broja besplatno izvršiti dopunu kredita."

hall je napisao(la):
Kupi crnogorsku 069 karticu! Kosta 15 eura, a ima kredit 10 eura. Razmisli!!!

Dobra varijanta, mozes kasnije da je i das nekom na koriscenje pa da je imas i sledece godine (isti broj). Mislim da moras da je dopunis u roku od godinu dana kako ne bi izgubila vaznost. Ja sam uzeo 067 Monet, i bio sam zadovoljan, saljes, primas poruke, a i ako pozoves cene su normalne.

Stvarno i ja sam za 067/9 !
Ja sam npr uzeo ProMonte (069) i stvarno je OK. Shto kaze HAL i cene su normalne a ja mislim da ce Mobtel drati sa cenama !!! Znam samo koliko mi je skinuo za nekoliko poziva koje sam primio u toku jednog dana dok nisam uzeo 069...Sa Cg karticama je sve normalno (barem se chini jer su evri u pitanju pa nikad nisi siguran :) ).
Poruka je npr 0.06€ shto je oko 4din...I znam da sam ja sa mora bash telefonirao (morao sam) i slao sam i mnoooooogo poruka i sve ukupno sam potroshio oko 25€ kredita (10 sam dobio uz karticu a 15 dokupio).Za sve one koji normalno koriste telefon mislim da ce ovih 10€ shto idu sa karticom biti sasvim dovoljno.Inache, posle 330 dana, mogu samo da se primaju pozivi a posle 360 kartica se gasi. Ali kao shto reche Hal, ostaviti je dole nekom chisto da zimi dopuni 5€ kredita i sledece leto opet imate isti br (ako idete u cg :) )

Ako ti neko ide u cg,daj mu karicu da ti ukljuce roaming i onda dopunis
069 broj i ovde u bgd,nisam to uradio prvi put a kada sam otisao drugi okrenuo 069147 kazes ime i tako to i onda sutradan imas roming,to ne mogu da ucina ako zoves sa fiksnog odavde vec mora da bude u mrezi.

Ici cu sad josh jednom kod ortaka u vikendicu pa cu morati to da obavim ! Hvala ! :cheers:

Zeznuh se nije 069147 ovo je za dopunu,pogledaj u onoj knjizici koji je broj sluzbe.

Ma OK...Snaci cu se svakako...Samo mi je bitno da je i to moguce cheers

kdejan je napisao(la):
"BEOGRAD, 31-07-03 MOBIKLIK 063 KORISNICI DOBILI MOGUĆNOST POTPUNOG ROAMINGA

Svim korisnicima Mobiklik usluga , operator Mobtel je omogućio prijem i slanje poziva kada korisnici gostuju u mrežama drugog operatora.

Ova, već najavljena usluga, omogućuje našim korisnicima da se komforno osećaju na svom odmoru, poslovnom i svakom drugom putovanju , jer više neće morati da brinu o kupovini kartica nekog drugog svetskog operatera ili da se snalaze na neki drugi način.

Pre-paid korisnici 063 mreže mogu vrlo jednostavno iz inostranstva pozvati bilo koga, bilo gde. Potrebno je da korisnik ukuca traženi broj na sledeći način:

*123*traženi broj telefona # (u formatu sa međunarodnim kodom npr. +38163123456) i potvrdi svoj izbor tasterom Yes, OK ili zelenom slušalicom.

Ovakav poziv odn. kod upućen je Mobtelovom centru koji će zatim odmah uputiti poziv korisniku, inicijatoru razgovora, a odmah potom i traženom korisniku. Tarifiranje započinje tek kada se drugi odn. traženi korisnik javi. Cena minuta ovakvog razgovora zavisi od toga odakle se poziv inicira kao i gde se nalazi traženi korisnik. Sve tarife ovakvih poziva mogu se saznati pozivom Call centru na broj 063/9863 ili pronaći na Internet adresi www.mobtel.co.yu i www.mobiklik.co.yu

Kada je u pitanju mogućnost dopune računa iz inostranstva to je, takodje, omogućeno besplatno preko koda *123*1212#

Na primer, ako je korisnik poneo vrednosnu karticu ili mu je prijatelj javio ili putem sms-a poslao broj vaučera može preko ovog broja besplatno izvršiti dopunu kredita."

pa nije bas tako , i ako se neuspostavi veza na drugoj strani skidaju 3.00 din,
ma mora uvek kod njih da bude nesto skriveno gde uzimaju pare

Genghis Khan je napisao(la):
Ma OK...Snaci cu se svakako...Samo mi je bitno da je i to moguce cheers

Ma pozoves 147 pa pritisnes 1 ako oces da dopunis kredit a 2 ako zelis da proveris stanje na racunu...

omnik je napisao(la):
...
Ma pozoves 147 pa pritisnes 1 ako oces da dopunis kredit a 2 ako zelis da proveris stanje na racunu...

To znam :)
Prichamo o ukljuchenju roaminga da bi se kredit mogao dopuniti odavde (pa imash karticu i za sledece leto) !!!

Ashley je napisao(la):
Jedna 063 i jedna 064 kartica, obe prepaid. Koja od njih ce u Crnoj Gori moci da salje/prima sms?

Sa 064 karticom u Monet 067 mreži imaš besplatne dolazne pozive i SMS. Za slanje SMS i pozive moraš iz prepaid roaminga i nisam siguran da se isplati.

Vrh Dno