Šta je novo?

062 Mobi

Stefan1

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2003
Poena
649
Slusam TOP FM(96.4Mhz) i cujem...vrti se reklama "062 Mobi,sad je u modi...."
pa onda kazu da imaju besplatni MMS,GPRS im je 5 para/Kb,jedini sestocifreni pre paid broj...

Malo mi je to sve delovalo konfuzno nabrojeno,nisu ostavili nikakv kontakt telefon(za vise informacija)...

Da li smo mi to dobili i 3.operatora a ja nisam obavesten?!

Isto kao sto Mts ima i 065 tako i Mobtel sad ima 062.

Paket se prodaje po ceni 690 dinara sa 200 dinara pocetnog kredita;
1 minut razgovora 10,99* dinara 00-24h
uspostavljanje veze 1,50* dinara,
tarifiranje po sekundi
SMS 2,58* dinara
MMS besplatan
GPRS 0,05* dinara/KB
roaming - DA (kao i pre paid 063)
* Navedene cene su bez poreza

Trajanje inicijalnog kredita je 180 + 90 dana.

Dužina trajanja vrednosnih kartica:

200 dinara 30 + 15 dana
300 dinara 60 + 15 dana
500 dinara 90 + 15 dana
1000 dinara 180 + 15 dana

To je 6-cifreni broj po želji, jelda?

Kompanija "063 Mobtel Srbija" i "Astra Simit" predstavljaju novu 062 mrežu, namenjenu isključivo PrePaid Mobiklik korisnicima. U okviru ove mreže, novim Mobiklik korisnicima je ponuđen i tarifni paket pod nazivom Mobi 062. Ovaj tarifni paket ne obuhvata bilo kakvu mesečnu pretplatu, a cena minuta iznosi 10.99 dinara tokom perioda od 24 časa ka svim nacionalnim mobilnim i fiksnim mrežama. Svako uspostavljanje veze tarifira se sa 1.35 dinara, a billing interval je na sekund. Cena nacionalnog SMS-a iznosi 2.58 dinara, a tokom promotivne kampanje, MMS je besplatan za sve 062 korisnike.

Osnovni paket sa 062 SIM karticom iznosi 690.00 dinara i sa sobom nosi inicijalni kredit u visini do 200.00 dinara. Kupovinom 062 broja, novi korisnici automatski startuju sa Mobi 062 tarifnim paketom.

Dopuna kredita vrši se uobičajenim Mobiklik vrednosnim vaučerima u visini od 200, 300, 500 ili 1.000 dinara, kao i elektronskim putem, uslugom SMS dopuna računa ili putem online dopune računa. Trajanje inicijalnog kredita je 180 + 90 dana. Kupovinom različitih Mobiklik vaučera određuje se i dužina trajanja 062 broja, odnosno:

vaučer od 200.00 dinara važi 30 + 15 dana
vaučer od 300.00 dinara važi 60 + 15 dana
vaučer od 500.00 dinara važi 90 + 15 dana
vaučer od 1.000 dinara važi 180 + 15 dana

Korisnici Mobi 062 paketa imaju mogućnost upotrebe GPRS usluge, a cena po obračunskoj jedinici (1KB) iznosi 0.05 dinara.
Slanje i prijem multimedijalniih poruka (MMS) je takođe omogućeno i besplatno tokom promotivne kampanje 062 Mobiklik mreže.
Roaming usluga je automatski aktivirana svim 062 korisnicima i obuhvata mogućnost slanja i prijema SMS-a, kao i iniciranja i prijema poziva u inostranstvu (pod uslovom da korisnik ima kredita na računu).

U principu, suvise malo pruza taj paket (sem broja po zelji, nista! Dobro, 'ajde, dzabe MMS) Da bi usao u ozbiljno razmatranje

pa ni taj mms nece biti vecno dzabe
064 postpaid je zakon!!!!
:,,:

Ma Mobtel, MTS... Sve je to monopol... Moramo da cekamo nekog treceg provajdera pa onda ce biti bar neka konkurecija u Srbiji i monopol ce nestati ;)

Po cemu je 064 post paid bolji od 063 postpaid-a. PROSVETLI ME?

Ne znam, meni odgovara 063 Mobi Junior. Imas 60 poruka i koliko pricas, toliko i platis, imas dosta povoljne tarife, nemas preganjanja tipa da li sam vec ispucao uracunate minute i koliko? Koristim ovaj paket u kombinaciji sa 063 pre-paid porodicnim paketom i ponekad 064 pri paid-om i tako minimizujem cenu razgovora, i rasterecujem racun za fiksni.

Ja sam u Novostima procitao da je i gprs u promotivnom periodu besplatan!!!!!
Koja je cena gprs kod 063 broja i koliko ce trajati taj promotivni period

Nista dok nedodje Vodafone

...ili T-Mobile :D

Poslednja izmena:
LiquidPlasma je napisao(la):
Ma kakvi bre Vodafone i Orange!!!
T-Mobile rula (imaju najbolje telefone u ponudi...mmm, onaj Smartphone Windows Mobile 2003 za 100€)

Promotivni period na 063 ce za postpaid verovatno trajati do nove godine. Jesam cuo neke bubice da ce poceti da naplacuju kada svuda postave HSCD, ali to je sve nesigurno.
Cena GPRSa je ista kao i za 064 0,05 para po Kb

Joker je napisao(la):
Pogledaj cenovnike pa ce se sam prosvetliti.
Za iste pare na 064 dobijas vise besplatnih minuta/sms-a, jeftiniji minut.
Jedino ako ti odgovara paket Mobi Fun da se uklopis u 10min. i 100 poruka je povoljniji Mobtel.
http://www.mobtel.co.yu/cms/view.php?id=1391
http://www.mts064.telekom.yu/postpaid_bel_profili.php
u pravu si, ima više besplatnih minuta.Ali koliko vidim počeli su da naplaćuju GPRS za postpaid. 063 još nije. Meni je to jako bitno recimo.

Nisu cvecke ni strani operatori,konkertno znam za Vodafone-Omnitel u Italiji,rodbina mi prica da i tamo ima prevara oko toga,i naravno "sisanja" korisnika.
Ali ako bi dosao neki od toh opertora,realno ovi sto se bave prodajom telefona bi potpuno izgubili biznis.

To bi bila jedna od boljih stvari pojavljivanja stranog operatera. Dosta mi je tih prevaranata i muckarosa! Bio bi red da se i kod nas stvori trziste kvalitetnih aparata i dobre tehnicke sluzbe sa kvalitetnim servisima

voyager je napisao(la):
u pravu si, ima više besplatnih minuta.Ali koliko vidim počeli su da naplaćuju GPRS za postpaid. 063 još nije. Meni je to jako bitno recimo.
Aj što ga naplaćuju, ali što možeš da pristupiš samo njihovom sajtu :mad:

Proverio sam danas u VS koliko kosta jedan 062 broj - 720 din sa 200 din pocetnog kredita. Hmm... I besplatan MMS :)

Nazad
Vrh Dno