Šta je novo?

0 din/min. u mt:s mreži preko leta

mezzano

Slavan
Učlanjen(a)
11.03.2009
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600X
Matična ploča
ASUS TUF GAMING B450-PLUS II
RAM
Kingston - KF3200C16D4/32GX 2x32
GPU
AMD Radeon PowerColor RX 6600
Storage
ADATA LEGEND 850 1TB, Transcend TS128GMTE110S, Seagate ST2000DM008-2FR102 4TB
PSU
500W COOLER MASTER MWE White MPE-5001-ACABW-EU
Monitor
LENOVO LEN L24e-20
Miš & tastatura
LOGITECH MX Master 3S, LOGITECH MX Keys S
Laptop
Apple Air M1
Tablet
iPad 10th
Mobilni telefon
Poco X3 PRO
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199130257573/
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
mt:s krenuo agresivno posle MNP-a :D
0 din/min. u mt:s mreži preko leta

01.07.2011
Ovog leta postpaid korisnici moći će opušteno da razgovaraju sa svojim prijateljima iz mt:s mreže!

Tokom jula i avgusta, svi razgovori u mt:s mreži, nakon što potrošite minute iz pretplate, koštaće vas 0 dinara po minutu, uz uspostavu veze od samo 1 dinar.

Promocija traje od 1. jula do 31. avgusta i važi za sve korisnike Mix, Mix Net, Bel, Moj klub, PRVA Droid, Bel SMS, mybel, mt:s kontakt, mt:s kontakt+ postpaid tarifnih profila i za korisnike Kontrole troškova.

Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova promocije.

LINK

Pa sta je ovde toliko povoljno :D ? Opet kucas racun, POSLE potrosenih minuta iz pretplate... Nista spec...

Pa ne naplaćuju ti razgovore ka svojoj mreži, posle potrošenih besplatnih minuta. Za onog ko ne istroši besplatne minute nije povoljno, dok za onog ko ih iskoristi i nije loše. U svakom slučaju, od kako je krenuo MNP, nude više od Telenora i Vipa.

puff ovo je fantasticno za ljude koji imaju male pakete.
Recimo ja imam mix400 na jednom fonu i posle tih 100min ovo ce mi bas prijati. Ionako 90% zovem 064 brojeve.
Fino, lepa promocija

O tome pričam. Moja devojka i ja potrošimo besplatne minute za 10-ak dana, doduše imamo "najdraži broj", pa nas međusobni razgovori ne koštaju puno, ali će značajno smanjiti trošak ka drugim brojevima. I ja, takođe, daleko više zovem u mt:s mreži, nego van.

Pa telenor odavno nudi dodatne minute u svojoj mreži, doduše samo za skuplje pakete.

VIP oduvek ima :D Nakon sto prekine na 5m07s razgovore :)

pa onda nije "pa" ;)

Ljudi o čemu vi pričate? VIP odavno daje besplatne minute u svojoj mreži nakon potrošenih minuta iz paketa... Gde vi živite?!? C c c...

pa sta? Meni je ovo lepa vest, jer nisam korisnik VIP-a i mozda znam 2 osobe koje imaju vip karticu...

Gde vi živite?!? C c c...

^ :D Ma opušten sam ja, nego ne mogu da verujem čime se vi zadovoljavate :) Ja sam u VIP-u skoro godinu i po dana (baš sam iz MTS-a pobegao), i mislim da je za sve to vreme ova "novost" bila aktuelna.

BTW: Mislim da bi svi trebalo da pređete u VIP :) Čini mi se da imaju najbolju ponudu. Ne znam... ali ja znam dosta ljudi koji imaju VIP, a sve manje onih koji imaju MTS. Uglavnom Telenor i VIP...

Probao ja i gomila jos - pa kad su nas tokom promocije prekidali na 307 sekundi razmisljao sam se da li da se potpisem na class action tuzbu ili da ne gubim vreme.. posto sam samo 15 dana bio na VIP-u lepo sam izbacio karticu i uzeo 066 kod mt:s-a.
Mi se zadovoljavamo da ne moramo da citamo fine print duzi od reklame kao kod VIP-a i skriveni 307s fine print :)

Sve u svemu lepa vest za korisnike MTS-a. Ne razumem čemu hejt. Svako koristi operatera koji mu najviše odgovara. Ja koristim VIP jer mi oni odgovaraju i to je to, ali u svakom slučaju pozdravljam lepe akcije.

Nazad
Vrh Dno