Šta je novo?

”Vi koji ulazite, ostavite svaku nadu" E8500 LN2

Nema sta Commando razbija, 628 MHz FSB:smoke: cestitke.

Poslednja izmena:
pa na 2V sitnica... :smoke:

svaka cast Nikola!

daj malo podataka o memoriju , strapu ....
da vidimo moze mo li se nadati :)

cestitke za rez ....

:wave:

cheers svima

daj malo podataka o memoriju , strapu ....
da vidimo moze mo li se nadati :)

cestitke za rez ....

memset nije diran 4-4-4-12, 35-10-10 bez jpmem tvikovanja, bez spustanja prozora, bice uskoro i max moguci perfbroj, ovo samo ispitujemo dokle oce ploca/proc/ram, mala ispravka za temp nije -155C vec -160C. Naravno uskoro krece i omiljeni nam 32M :) :wave:

Poslednja izmena:
cheers svima

memset nije diran 4-4-4-12, 35-10-10 bez jpmem tvikovanja, bez spustanja prozora, bice uskoro i max moguci perfbroj, ovo samo ispitujemo dokle oce ploca/proc/ram, mala ispravka za temp nije -155C vec -160C. Naravno uskoro krece i omiljeni nam 32M :) :wave:

vi taj azot kupujete na solju pa nemate kad odraditi najbolji rez .... :)
lgicno je da ti cpu ide vise u taktu kad ne diras strap a i mema je olabavljena e sad da li ces postici toliku frikvenciju sa zaegnutim strapom to je veliko pitanje .... na koje ce te pronaci odgovor u sledecoj sesiji :)

kad se vrnem sa odmora ce se igramo ponovo :)

Poslednja izmena:
Svaka cast Nidzo ;) E monte, lepo se provedi na odmoru ;) Brzo da nam se vratis ;)

Josh samo 34MHz i eto 6 giga...bravo za rezultat nikolas...:smoke:

CCC, svaka cast cheers

bravo bravo :)
kud spomenuh onomad vi koji ulazite ostavite svaku nadu :)

Tztztztztz pa vi niste normalni, nemo da neko slucajno obori neki WR :d Svaka cast :wave:

jawdrop +0.1V i eto 6.01ghz :D

PS. Ovaj monte samo nesto zakera i filozofira :p Sad ce da uzme 500$ skuplji cpu i da obori rez :p

Poslednja izmena:
Nece,treba mu 2.1V da ih obori :D
Ili bolji primerak od ovoga,nadam se da ima nekog keca u rukavu :)

kad se vrnem sa odmora ce se igramo ponovo :)

Jel gotov taj odmor ;)

jel ima neki poseban razlog zasto rezultat nije vise na hwbot

Pa sada imamo jos bolji rez, zato nema starog :D

Salim se :)
Nikola ima probeme na HWBOT-u, ima mnogo ljubomornih ljudi, pa smisljaju neka nova pravila specijalno za njega i brisu mu rezove, ali najbolje da ti on pojasni to :D

Verovatno ce im i ovaj rez biti sumnjiv,jer nema Taskbara i Start menija, ali nema sanse da nakon gasenja, podignemo explorer na ovom kloku...nece cak ni na manjem kloku :(

Ali zato ima na ripping-u i to je najbitnije, ipak je tamo prava lista :)

@monteboy

pravila su za sve ista,od 19 maja ne mogu da se kace timski rezovi,vec samo licni i to je razlog.

Ali zato ima na ripping-u i to je najbitnije, ipak je tamo prava lista (tamo su svi,tim japan i ostali vanzemaljci,xexexe) :D:D:D

ala je ovaj staxm nestrpljiv ja sam vas cekao cijelu zimu i proljece ..... :D
laganice dok sam ja bio 14 dana na odmoru mogli ste odraditi i jedan 32m (miskov omiljeni benchmark :D )

staxm

ne vidim razlog zasto bi bas nikolasove rezultate na hwbot brisali mislim da tu jednostavno igra vecu ulogu crapovan screenshot bez memseta sa druge strane ste se ulenjili , kad mene i mojoj cerkici od 12 meseci nije tesko postaviti sve slicice setupa sto vas petinu sprecava :) za isto ?

ovako postavite screenshot a drugo moramo da vam izgolicamo :)
moja procena je da niste u stanj da stabilizujete CPU na 5.8GHz , cpu vam trpi lep minus i kad pogasite sve gotovo sve i drzite ga na najdonjoj mogucoj tacki (vec vidim sliku koliko se cimate oko toka :D)
uspete da odradite jedan spi1m run od X pokusaja.....

Da li sam pomenuo da je moj rez uradjen u trecem pokusaju ? :)

spremte se za nova iznenadjenja cica je opet kod kuce !

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno