Šta je novo?

мала помоћ, или препорука

Nuclear

Slavan
Učlanjen(a)
14.11.2006
Poena
320
мала помоћ, или препорука

требао бих ускоро да се поновим лаптопом, и трагам за неким који је да кажем златна средина. да кошта око 750евра, и пожељно је да покрене игре, рецимо ПЕС2008, не мора наравно фул детаљи, али да не сецка.
мислио сам ове:

Аcer Aspire 5633WLMi_VGA (Core 2 Duo T5500 1.66GHz)
Intel Core 2 Duo T5500, 1.66GHz,
15.4" WXGA
GeForce Go 7300 TurboCache,
DVD-RW,
LAN
WLAN 802.11a/b/g
4xUSB2.0

или овај

Acer Aspire 5633WLMi (Core 2 Duo T5500 1.66GHz)
Intel Core 2 Duo T5500 1.66GHz, 2MB L2,
DDR2
SATA HD
DVD-RW
15.4" WXGA 1280x800
nVidia GeForce 7300 128MB
56K
LAN
WLAN
WebCAM

ни сам нисам сигуран како ће радити игре на њему, па бих волео да чујем ваша мишљења и уколико имате препоруке.

juri neki acer ili toshibu sa 2600mXT kartom

Nuclear
Где си ископао те моделе? То су стари модели и одавно се не производе (преко годину дана!).

нашао их на пц берзи, нисам знао да су толко матори...

требао бих ускоро да се поновим лаптопом, и трагам за неким који је да кажем златна средина. да кошта око 750евра, и пожељно је да покрене игре, рецимо ПЕС2008, не мора наравно фул детаљи, али да не сецка.
Откуцај да ли би кућни или послован лаптоп, па ти помогнем ;).
Ако би послован, ово је мој предлог:
http://www.laptopshop.rs/index.php?...facturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=44

или овај асус
http://www.pcpractic.co.yu/product.php?id=1693
један колега ми је препоручио :)
много ми се свиђа однос цена/оно што нуди
Има тема о том моделу. Само ћу откуцати да има SiS чипсет :wall:.

за кућну употребу, биће мало програмирања на њему али ништа пословно :)
за тај чипсет сам тек сад сазнао, да ли је баш толико спор? овај ацер иако послован делује солидно.

за тај чипсет сам тек сад сазнао, да ли је баш толико спор? овај ацер иако послован делује солидно.

Ja bih voleo da se javi neko ko ima notebook (noviji) sa SiS chipsetom, po mogućstvu neko ko nije "ostrašćen" imenima tj proizvodjačima, i neko ko ima iskustva u radu na notebook-ovima, i da nam realno kaže kako radi jedan notebook (na primer ovaj Asus) sa SiS-om...

Pitam ovo, jer, na žalost poslednji put sam imao kontakte sa SiS-om pre par godina, to je bila neka FSC mašina, i radila je katastrofalno, ali mnogo toga se promenilo od onda.. nisam imao prilike da vidim neku noviju mašinu koja ima SiS čipset, živo me zanima kako to radi.

Gde su moderatori, Max, ajde jedan test!!! Mogao bi baš ovaj Asus da izbenčmarkuješ, narod ište :)

чипсет је
SiS 671DX+968
и шта са њим, да ли је баш толики крш...

Aко ћеш кућну, више играчку машину, онда су модели Toshiba Satellite A200/210 за тебе ;). Имају Mobility Radeon HD 2600.

Nazad
Vrh Dno