Šta je novo?

како отворити .bin датотеку?

Srbin do jaja

Čuven
Učlanjen(a)
21.02.2003
Poena
619
тражио сам приручник за кориснике (user manual) за ЈВЦ (JVC) модел AV-G14T а тај приручник је у .бин формату. како да га одтворим?

а можда неко може и на други начин да ми помогне. ово је тв стар једно 10-15год. црко даљински. купио сам нови и однео код мајстора ал ми он тражи фреквенцију, односно прираучник да види шта тамо каже. е сад можда неко од вас зна неки бољи начин да сазнам фреквенцију. хвала унапред.

Total Commander.

Mada si verovatno dobio uz bin fajl i cue fajl kojim mozes da narezes. U svakom slucaju, bilo kako bilo, Total Commander otvara *.bin datoteke.

Edit:
Cekaj bre, kakva frekvencija za daljinski!? Tri puta citam recenicu i nikako da ukapiram sta mi ne stima u njoj :) .
Inace, ako si nasao isti bin koji sam i ja nasao, to ti je softver za njegov EEPROM. Nadam se da nisi :) .

Poslednja izmena:
ма брате откуд знам. тако ми рече мајстор. значи купио сам универзални даљински. и наводно треба му фреквенција на којој ради оригинал даљински да би могао да подеси.

мислим да сам баш то нашао. шта му је то еепром? :(

Poslednja izmena:
ок, прочитао сам на википедији шта је еепром.

Pogledaj dali imaš knjižicu od univerzalca.Obično tamo imaš šifre za modele i kako podesiti.Većina modela imaju opciju i da traže frekfenciju.

тражио сам приручник за кориснике (user manual) за ЈВЦ (JVC) модел AV-G14T а тај приручник је у .бин формату. како да га одтворим?

а можда неко може и на други начин да ми помогне. ово је тв стар једно 10-15год. црко даљински. купио сам нови и однео код мајстора ал ми он тражи фреквенцију, односно прираучник да види шта тамо каже. е сад можда неко од вас зна неки бољи начин да сазнам фреквенцију. хвала унапред.
Probaj programom Power ISO da otvoris
Support almost all CD/DVD-ROM image file formats(ISO, BIN, NRG, CDI, DAA and so on).

Poslednja izmena:
Svi univerzalni daljinski koje sam do sada imao su imali opciju automatskog pretrazivanja svih mogucih kodova (frekvencija, sta li). Nesto tipa pritisnes neke dugmice, uperis daljinski u TV i cekas da se ugasi. Kada se TV ugasi, prekines pretrazivanje.

Vrh Dno