Šta je novo?

Што јефтинији рачунар за мултимедију

ceftriaxone

Slavan
Učlanjen(a)
19.06.2010
Poena
445
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen Threadripper 3970X & Noctua NH-U14S
Matična ploča
ASRock TRX40 Creator
RAM
256 GB DDR4-RAM, 2666 MHz, 8 x 32 GB
GPU
NVIDIA Quadro P2200, 5 GB GDDR5
Storage
2 TB Corsair M.2 SSD
PSU
850 Watt Seasonic / BeQuiet Netzteil, Gold
Kućište
Corsair 750D
Monitor
3x24''
Laptop
MBP 14
Tablet
iPad Air
Mobilni telefon
S23u
Pametni uređaji
Polar Vantage v2
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Већ годинама уопште не прстим тржиште и немам благу представу шта се тренут о исплати, па се надам даће ми немо помоћи.

Ево шта ми треба: лаптоп имам (MBP), треба ми неки windows рачунар који ћу користити за интернет и стриминг преко истог. У иностранству сам и једини начин да гледам било шта од спортова је да гледам преко нета. Да не бих без везе арчио лаптоп, желео БиХ да саставим неку конфигурацију која ће моћи да испуни ово мало услова. Наравно, ту и тамо ћу можда да пискарам нешто.
Монитор ми не треба.

Надам се да сам јасан :)
Хвала!

Intel Celeron G1820
H81 maticna ploca bilo koja, najjeftinija
4gb RAM najjeftiniji
SSD 120gb (pretpostavljam da ti je to dovoljno prostora)
Kuciste neko MS Industrial, Rhino ili neko trece sa napajanjem, najjeftinije

To ti je oko 19 hiljada...

Хвала!

@Клузо, мислио сам да узмем у Италији (радим тамо). Малопре сам упоређивао цене у Италији и Србији, и не видим неку битну разлику.

Pa da, ova kombinacija sa G1820 je najbolje trenutno resenje, procesor je dobar i jak za te pare, 4gb rama i vozi Misko. Po meni pogledaj sta imaju sklopljeno po Italiji pa kupi sklopljeno ne moras da se mlatis da sam sklapas. Kod nas se takva msina moze naci za 160e-165e kompletna.Cak i napajanje nemoras nista posebno da gledas, nema sta da trosi struju u kompu, a elektro mreza u Italiji je verovatno stabilnija.

Vrh Dno