Šta je novo?

Kućna multimedija Телевизор ≈500e 50-55"

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

гнд

Cenjen
Učlanjen(a)
25.03.2016
Poena
135
Поздрав!

Сони је одслужио своје, и сад тражим наследника серије w75.
Био је одличан у свему па бих нешто слично, андроид систем је плус због лакоће управљања.

У односу на стари тв, унапредио бих димензију, са 43 на 50 или 55 инча, ценим да је ово прво реалније због раздаљине од 3м. Наравно, са 1080п на 4к.

Гледање филмова, спорта, формуле на ск4к, без гејминга.

Не знам има ли сони у овој или прошлој генерацији нешто за те новце, али сумњам.
Нешто мало прелазећи преко тема на форуму сам видео ове телевизоре:
TCL 55C805 - на Г сајту 5 година гаранције, око 70к, ту негде као и на КП.
Samsung QE55Q70BATXXH - на КП 690е; испада из буџета али ако вреди те паре можда се може испружити. Није ни андроид али ценим да је брзина и избор апликација ту.

TCL C805 je definitivno best buy u tom segmentu.

+1 za TCL, imam sony 55 i tcl 65, TCL mi je za nijansu bolji a mnogo jeftiniji od Sonija recimo. Android sistem radi super, boje fenomenalne. Best Buy trenutno stvarno

TCL C805 je definitivno best buy u tom segmentu.
+1 za TCL, imam sony 55 i tcl 65, TCL mi je za nijansu bolji a mnogo jeftiniji od Sonija recimo. Android sistem radi super, boje fenomenalne. Best Buy trenutno stvarno
Купљен ТЦЛ, 55 инча.
У Г радњи изађе 69к са оним неким попустом од 15 посто преко интезе. Плус 5 година гаранције, није лоше.

Хвала на помоћи!

TCL 55C805 ili Phillips 55PUS8518/12? Koji je bolja opcija, oba su oko 60k? Koji ima bolji hardver što se tiče smart dela?
Trenutno imam Alpha 50G7NUA i generalno mi je ok ali bih hteo nešto bolje i na polju ekrana i na polju smart dela.

koji god da uzmeš od ta dva, biće bolji od te Alfe :) ovde ima poređenje poznatih specifikacija ta dva televizora

Philips The One ima veću količinu RAM-a a sad pitanje je da li to nešto znači u praksi. Philips-ov P5 je među (naj)boljima po pitanju upscale-a. no, sveukupno gledano ja bih rekao da je bolji TCL

Pozdrav. Ne razumem se nesto specijalno u televizore, imam zelju da kupim LG 55'', pa sam sveo izbor na neka 3 modela ako moze neka preporuka sta uzeti od njih :

Pozdrav. Ne razumem se nesto specijalno u televizore, imam zelju da kupim LG 55'', pa sam sveo izbor na neka 3 modela ako moze neka preporuka sta uzeti od njih :

Ja bih u sirokom luku zaobisao LG televizore nize klase.

Poslednja izmena od urednika:
Vidim da se masovno preporučuje c805, a opet vidim i neke modele c845, pa c855. Pa me zanima da li su tu isti modeli samo novije serije ili je ipak c805 bolji?

Društvo, koji LG ili Samsung od 50" (ovi jeftini oko 400 evra) preporučujete? To je max dijagonala da može da stane u regal, ne treba qled oled i ove skuplje tehnologije, znači najjeftinija varijanta, samo ova 2 brenda dolaze u obzir
50 UT 80003 LA
LG 50UR78003lk

50NANO763QA​

UE50CU7092UXXH​

UE50CU7172UXXH​

UE50AU7092UXXH​

UE50CU7102KXXH​

UE50AU7022KXXH​

UE50TU7092UXXH​

UE50CU8002K
ili neki drugi?

Hvala