Šta je novo?

Periferni uređaji Слушалице са микрофоном

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

Diamond

Slavan
Učlanjen(a)
10.02.2007
Poena
465
Поштовани чланови Бенча,
потребне су ми слушалице са микрофоном, приоритет ми је да су удобне и наравно да саговорник чује пристојно оно што треба да му кажем.
Које су најбоље по принципу уложено/добијено ?
Исплати ли се више узети нешто јефтиније (око 2000 динара) па купити поново ако не ради или купити у старту нешто скупље ? Ваша искуства ?
Хвала.

Ja sam vise za opciju gde kupiti u startu skuplje. Naravno sve zavisi od toga za sta ces ih koristiti. Ja sam npr za posao kupio Jabra evolve 65 preko KP, za konverzaciju su odlicne, vrlo lagane, ne prave pritisak na usi. Za muziku i igre su katastrofa. Kolega je uzeo neke steelseries arctis 3, bluetooth mislim i bio je odusevljen, i muzika i voice izuzetno rade.

BT: Beyerdynamic MMX 200
Zicne: Beyerdynamic MMX 300

Das dosta para u startu i miran si godinama sa extra zvukom za sve

Ja бих лично волео да има добар звук за музику али нисам сигуран тачно шта да узмем.
У суштини једне слушалице за музику већ имам, само што им фали бас, али генерално раде.
BT: Beyerdynamic MMX 200
Zicne: Beyerdynamic MMX 300

Das dosta para u startu i miran si godinama sa extra zvukom za sve
Хвала на предлогу али ипак тражим нешто повољније.

Nema jeftino i dobro za sve.
Moraces da odresis kesu ako mialis ista iole normalno da uzmes

Ja sam vise za opciju gde kupiti u startu skuplje. Naravno sve zavisi od toga za sta ces ih koristiti. Ja sam npr za posao kupio Jabra evolve 65 preko KP, za konverzaciju su odlicne, vrlo lagane, ne prave pritisak na usi. Za muziku i igre su katastrofa. Kolega je uzeo neke steelseries arctis 3, bluetooth mislim i bio je odusevljen, i muzika i voice izuzetno rade.
Ово ми изгледа јако занимљиво, да ли ми можеш рећи нешто више о Steelseries active 3 ? Да ли си ти пробао те слушалице ?
Nema jeftino i dobro za sve.
Moraces da odresis kesu ako mialis ista iole normalno da uzmes
Нисам ни планирао да купим добре слушалице за музику од 2000 динара, али не користим баш толико слушалице да бих платио толику цену као те које си ти навео.
Битан ми је конфор, удобност, квалитет микрофона и ако може колико толико да музика буде пристојна. Ако не може, битно ми је да квалитет израде и каблова буде добар.

Arctis 3 nisam licno probao, imam Arctis 1 wireless koje sam koristio za PS5 dok nisam kupio bolje zvucnike i solidne su, lep zvuk izlazi iz njih. Ne mogu da kazem da su odlicne jer mi se realno vise svidja zvuk koji izlazi iz zvucnika (dok nisam zamenio zvucnike za bolje bile su odlicne :) ). Takodje imam i Audio-Technica ATH-M20x (koje su bez mikrofona doduse) koje koristim na PC-u, nisam ih bas detaljno uporedjivao ali ne deluju losije od njih, tako da bih rekao da su ok :D. Baci pogled na reviews, dace ti za pocetak kakav takav uvid u slusalice:

Arctis 3 vs Arctis 1
ath-m20x vs Arctis 1

Duke je u pravu, ako slušalice koristiš kao ''alat'' za posao (ili generalno često) onda se itekako isplati uzeti neke kvalitetne i skuplje. Posle im samo menjaš jastuke (posle x godina korišćenja, kad baš propadnu) i to je to.

Na domaćim YouTube tech kanalima su nahvalili MS Icarus C900 i Redragon Ire H848 (bežične) kao najbolju kupovinu za ne mnogo novca.
Видео сам, али не капирам. Јел то кинеска роба која не иде на запад ? MS icarus постоји као рецензија само на српском.

Za MS ne znam, Redragon se prodaje na zapadu. Koliko sam ja uspeo da shvatim radi se o tome da su te kineske slusalice, u nekim slučajevima, isti OEM proizvodi koje takodje brendiraju i poznatiji proizvođači.

Jabra Evolve 40 UC​

Za razgovore, odlične slušalice.
Ono što je meni bitno, USB priključak za PC Windows 10, i sagovornik čuje mene, ali ne i šumove u pozadini.
Za muziku i nisu nešto, ali mogu sa posluže.

Vrh Dno