Šta je novo?

Сајт са рецензијама телевизора

ПФКСРБ

Poštovan
Učlanjen(a)
09.08.2020
Poena
80
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ћао људи, занима ме да ли постоји неки сајт са рецензијама телевизора, са сортирањем ТВ-а по популарности и датуму изласка на тржишту? Нешто као што је ГСМ Арена за телефоне.
Нисам неко ко прати кад који модел изађе, па да се не зезнем убудуће када будем куповао ТВ и да не буде модел од пре 5 година фазон.

Na Amazonu cesto mozes videti datum kad je izasao TV i utiske korisnika. Naravno tamo nemas VOX , Aplha i ove nase.

Ћао људи, занима ме да ли постоји неки сајт са рецензијама телевизора, са сортирањем ТВ-а по популарности и датуму изласка на тржишту? Нешто као што је ГСМ Арена за телефоне.
Нисам неко ко прати кад који модел изађе, па да се не зезнем убудуће када будем куповао ТВ и да не буде модел од пре 5 година фазон.

Ima stranih sajtova, uglavnom plaćeni tekstovi a baška to što često te modele nećeš naći kod nas. Ili bar ne pod tim oznakama.

Ovi mi padaju na pamet.

Вероватно једни од најбољих и најмеродавнијих за телевизоре. Али као што рече @zamzung има неких модела који се разликују конкретно за Америчко и наше тржиште. Ту су најчешће Hisense телевизори који код њих чак долазе са другим оперативним системом. За остале произвођаче углавном је разлика у именима док је хардвер и софтвер исти(што је најбитније). Углавном прелистај њихов сајт и рецензије јер су стварно детаљно и одлично тестирали све па имаш категорије спорт, филм и све живо посебно оцењено..

Nazad
Vrh Dno