Šta je novo?
  • Novi Benchmark sajt 🎉

Sa velikim ponosom želimo da podelimo informaciju da je Benchmark, nakon 8 godina, dobio novi sajt! 💪

Jako mnogo truda, rada i energije smo uložili u prethodne dve godine kako bi mogli da ga predstavimo danas.

Pozivamo vas da posetite novi sajt i da ostavite komentar i utiske u ovoj temi.

Рециклажа беле технике

faca

Slavan
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
420
Moja oprema  
Laptop
Acer Aspire A5 515 Ryzen 5 5500
Mobilni telefon
Xiaomi Poco F4 8/256
Pametni uređaji
Xiaomi watch S1
Xiaomi Body Composition Scale 2
Pristup internetu
  1. Optički internet
Која фирма најбоље плаћа за откуп фрижидера?
Звао сам Сет рециклажу али они не откупљују од физичких лица.

N3n0

Slavan
Učlanjen(a)
29.11.2009
Poena
255
Guglaj "Keš za treš" pa ako ti malo ponude pretraži i ostale rezultate.
Ako ti je frižider pokvaren, a generalno u pristojnom stanju može 1-1,5k da se uzme, ako je baš u dobrom stanju.

Tom^Cat

Slavan
Učlanjen(a)
28.11.2004
Poena
320
Meni je stare CRT televizore i veš mašinu pre neku nedelju odnela e-reciklaža. Oni daju vaučere (Univer, DM i Gigatron).
Mislim da nije bitno u kakvom je stanju aparat, svima njima vredi onoliko koliko materijala mogu da izvuku.

Edit: Izvinjavam se, sad vidim da sam oživeo temu staru godinu dana, nisam video dobro datum :(
Ali eto, možda nekome bude od koristi.

MoonMoon

Poznat
Učlanjen(a)
03.07.2020
Poena
25
+1 za e-reciklazu. Kuponi su im useless, dobije se nesto malo ali su super da odnesu sve sto mogu.

Tom^Cat

Slavan
Učlanjen(a)
28.11.2004
Poena
320
Upravo tako, pa ja bih za džabe dao veš mašinu samo da ne nosim sa 3 sprata, o oni još ostavili vaučer na 1.000 dinara.
Ali, nisu kuponi useless, odeš u radnju i uzmeš nešto za tu vrednost, sasvim je ok.

acarinho

Cenjen
Učlanjen(a)
30.04.2008
Poena
180
Ja zvao pre mesec dana e-reciklazu i jos nisu dosli, rekli mi da se dugo ceka ali ne znam koliko?

MoonMoon

Poznat
Učlanjen(a)
03.07.2020
Poena
25
Upravo tako, pa ja bih za džabe dao veš mašinu samo da ne nosim sa 3 sprata, o oni još ostavili vaučer na 1.000 dinara.
Ali, nisu kuponi useless, odeš u radnju i uzmeš nešto za tu vrednost, sasvim je ok.
Ti si jos dobio i vise od mene. Plus je bio tada za Tehnomaniju u kojoj ne kupujem. Svakako je bilo ono za odredjene stvari se dobijao kupon, ne za sve. Ne znam sad kako je.
Kupon na stranu, on je sto kazes bonus, bitno je da ne moramo da teglimo tehniku.

Ja zvao pre mesec dana e-reciklazu i jos nisu dosli, rekli mi da se dugo ceka ali ne znam koliko?
Prosle nove godine, zvala u decembru, negde pocetak a dosli su kraj januara. Jer praznici itd pa se razvuklo.

Vrh Dno