Šta je novo?

Препорука за игрице

Alexva

Slavan
Učlanjen(a)
27.09.2008
Poena
330
Позз дечаци и девојчице.Ваљда сам погодио прави форум.Имам волан Trustmaster Ferrari F430 FF који је дужи временски период скупљао прашину у кутији док га мали није провалио.Можете ли да ми препоручите неку игрицу односно лагану вожњу типа истраживање предела, мало трке чисто нешто да дете од 4+ године може мало да се забави а да не буде тешко као NFS или сличне игре?Такође, мали игра на PC-u преко BlueStacks-a Angry Birds Transformers, Go, Epic, NFS No Limits па ме интересује да ли постоји могућност да се сачува све што је до сада постигнуто у тим игрицама да не крећемо из почетка?

emulator i mario kart

Nije NFS teska za 4+, slobodno mu to daj. Moj klinac je to igrao sa tastature, sa volanom nema greske. Ne ocekujes valjda da obara rekorde staze sa 4 godine, njemu je dovoljno da se zabavlja voznjom i jurnjavom s policijom.
Sto se Blue Stacks tice, valjda moze da se instalira i Google Play, pa da se cuva progres?

Poslednja izmena:
Ne da moze, nego mora.

Lapsus, mislio sam na Play Games, ne na GP.

Za istraživanje predela obavezno Euro Truck Simulator 2 ili American Truck Simulator.

Lapsus, mislio sam na Play Games, ne na GP.

Instaliran je Play Games i sve ostalo sto treba da bi se igrale igrice. Ja ne znam nijednu igru za Android koja ne cuva progres na nekom serveru u oblaku.

Doduse trke na BlueStacks preko volana... nemam pojma da li to moze. Strateske igre i generalno igre koje ne zahtevaju ziroskop i multitouch kontrole rade savrseno na emulatoru (pod uslovom da hardver nije iz praistorije).

Pridruzio bi se Kokanu u preporuci, nema bolje i lepse trke za decu od Mario Kart. Ja sam posebno vezan za verziju sa N64 ali sve igre u serijalu su vrh. Ali nikad nisam vozio Mario Kart preko volana. ReVolt i Toon Cars jesam i nije cemu, bolje je preko dzojstika.

Za istrazivanje su igre poput Forza Horizon, TDU, Fuel, Crew i tako te voznje gde imas veliku mapu.

Хвала на саветима инсалирао Марио Карт, Фуел, Кру и Форза као и још крш неких андроид игара видећемо како ће бити.БлуеСтакс односно игрице на истом морале су да иду све Јово наново ништа запамћено није осим НФС Но Лимитс који играм и код мене на телефону игрица је луда начисто.

Sonic and All-Stars Racing Transformed (PC) je isto solidan. Igram sa detetom u split skrinu, ima trka, battle race, arena, karijera, gomila likova...jedino što nije čist karting već se tokom trke kombinuje i vožnja čamcima i letenje, možda se neće svakom klincu svideti, ali svakako vredi probati. Postoji i podrška za kontrolere, sa x360ce svaki usb džojped radi bez mnogo gimnastike, sve radi na win10 x64.

Муке са Д Кру.Може ли молим Вас неко да ме упути на место где може да се нађе верзија која не тражи лозинку за распакивање?РАР Пасворд анлокер ми радио 5 дана није стигао ни до 10 посто.

Ako mislis na The Crew to je online igra only , tako da ne postoji veezija sem ako ne kupis original

To nisu igrice, vec igre. Igrice su ono cime se deca bave. I zene. Muka mi je vise sto video-igre nemaju pravo koje zasluzuju, da se nazivaju osmom umetnoscu.

Kad vece preporucujete igre, dajte neke igrichice split screen co-op a da nije dirt 3 formula itd...

Poslednja izmena:
To nisu igrice, vec igre. Igrice su ono cime se deca bave. I zene. Muka mi je vise sto video-igre nemaju pravo koje zasluzuju, da se nazivaju osmom umetnoscu.

Za tvoju informaciju, osma i deveta umetnost su već odavno rasprodate, video igre mogu ako to zasluže jednoga dana da dobiju epitet jedino desete umetnosti! A to se neće desiti preko noći, iako je sasvim sigurno da će se verovatno dogoditi jednoga dana, međutim tek nakon što koncepcijski gledano značajno uznapreduju i evoluiraju u nešto više od pukog plasiranja jeftinih ideja zarad otimanja para od naroda. Drugim rečima igre bi morale da dobiju transparetniji i slojevitiji edukativni i umetnički karakter i da nam služe kao sredstvo izražavanja (adekvatnije od ovoga kako je trenutno to sada), a ne da budu samo puka zabava... Zato bi se reklo da su ih ljudi sa ovih prostora sasvim lepo nazvali "igricama", jer su iste zapravo baš to i nažalost ništa više!

Ako ti je za utehu, izrada video igara podrazumeva angažovanje ljudi iz gotovo svih oblasti koje pokrivaju lepe umetnosti, pa i to je nešto... ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno