Šta je novo?

Поклон игра NBA 2k25 PS5

Monitor

Poštovan
Učlanjen(a)
05.03.2017
Poena
70
Хоћу другару за рођендан да поклоним NBA 2k25 за PS5. Дискови су прескупи, чак и на КП су око 5.000 дин, што је много, а још теже пада кад видиш да у BestBuy кошта 25$. Тако да, остаје дигитална верзија, али не бих дељене налоге, него ако има негде redeem voucher за дигиталну верзију игре. Ваљда му је налог постављен на САД, мада можда је и УК, али може да се направи и нови налог, само да буде јединствен власник, а не дељени. Цена до неких 3.000 дин, можда мало преко.

Za te pare od toga nema nista nazalost. Ako hoces da kupis igru da bude 1/1 u pola cene to mozes jedino u drugoj polovini ciklusa, dakle kad je vec blizu da izadje nova - ili ako bude sad neki veliki popust za uskrsnje praznike..

U tom budzetu jedino deljeni nalozi, i to verovatno gost...

Edit: malo sam istrazio i do pre mesec dana je bila na akciji i u budzetu, tako da bice sigurno opet - jedino ako ti nemas vremena da cekas..

Po grafikonu je ocekivano da ce biti opet popust za mesec dana, tjst verovatno taj uskrsnji.

Takodje imas i allkeyshop sajt gde mozes da vidis da li ima i jos negde jeftinije, samo dobro isflitriraj region i ostalo.

Хвала на одговору! И ја сам видео да се тако кретала цена на званичној продавници, да је скоро било 23$. А за диск као што рекох 25$ у више продавница у САД. Него за пар дана му рођендан, па не могу да чекам. Купићемо NBA да играмо кад буде попуст, невезано за рођендан :(

Видим има на америчком Амазону игра за PS5 за око 25$, али нисам сигуран да ли је диск или дигитална копија (ваучер).

Ovo je disk, ne prodaju oni kodove za PS tako koliko ja znam..

1741605400567.png

Nazad
Vrh Dno