Šta je novo?

Плексиглас или клирит

Vocko

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
679
Плексиглас или клирит

Где има да са нађе ?
Неко је спомињао да има негде у Земуну, али ако можете да ми напишете број телефона или адресу.

Хвала.

Bome isto je samo sto ga Galenika naziva klirit. Vocko komso pogledaj onaj thread od pre godinu dana mislim da je topic bio Case Modding i tu ces naci cak i telefon coveka kod koga sam ja sve zavrsio.

Pozdrav

golum je napisao(la):
Bome isto je samo sto ga Galenika naziva klirit. Vocko komso pogledaj onaj thread od pre godinu dana mislim da je topic bio Case Modding i tu ces naci cak i telefon coveka kod koga sam ja sve zavrsio.

Pozdrav

Gledao sam tamo, ali nisam video telefon. Mozda sam prevideo - pogledacu opet.

Ajde ako iskopas telefon, postuj ovde, i mene zanima...

Kaze mi jedan ortak da je kupio pleksiglas u "Uradi sam" na NBG. Kaze da ima za 500 dindzi komad pleksija i da je dovoljan za jedni kuciste. E sad, jos uvek nisam licno video taj pleksi da bih znao dimenzije i kvalitet, ali cim saznam javicu.

Pozdrav!

Iskopao sam telefon, ali kada sam zvao niko se ne javlja.
Nasao sam plexi u Zemunu, firma se zove Plexiglass promet, adresa Autoput Novi Sad 150b, tel. 375 76 81.
1m^2, debljine 2mm je 1100din.

Btw gde je taj "Uradi sam" ? Gde se tacno nalazi ?

Kod Mercedes Servisa na NBGD

Ima Galenikin klirit u Pasterovoj ulici (prekoputa ocne klinike, kad se skrene iz Svetozara markovica levo posle 30m ulaz u radnju). Razne debljine i boje, seku po meri, prodaje se na kg i cene su relativno OK.

Ma gledao sam na TV, ona emisija gde ona zena Visnja , valjda, majstorise i non stop pravi nesto po kuci,isla je vikendom pre podne, kupovala je u jednoj emisiji klirit u nekoj radnji gde toga imna na tone i raznih kvaliteta,seku na meru.......Pravila je od toga vazne i posude za voce u rerni.
Mislim da ima ta emisija neki sajt , pa mozda tamo ima u arhivi, gde je isla i kupovala.

Vocko je napisao(la):
Где има да са нађе ?
Неко је спомињао да има негде у Земуну, али ако можете да ми напишете број телефона или адресу.

Zemun, Senski trg 3, raskrsnica posle zemunske bolnice, produzetak Vrtlarske.

Poslednja izmena:
Vrh Dno