Šta je novo?

Пар питања

Solesoslav

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
20.05.2008
Poena
555
Ево сада се спремам за боравак код бабе и деде у току распуста и гледам како би се тамо занимао пошто немају АДСЛ.
На крају сам одлучио да понесем пар старих класика које никако да пређем, као и раније делове неких новијих игара (Warcraft серијал, S.T.A.L.K.E.R., Diablo, Fallout, Baldur's Gate, KOTOR 1(2 је пређен), Sacred 1) као и пуцачине чоје сам играње одлагао веома дуго(Undying, Riddick, Doom 3, Painkiller, Quake 4...)
Е ѕада проблем ми је код старијих игара како да пустим звук. Било каква помоћ је више него пожељна. У хардваре манагеру пише следеће:
CMI8738/C3DX PCI Audio Device

Poslednja izmena:
Па ако може за оба пошто рецимо ми је Leisure Suit Larry за ДОС(заборавио сам и овај легендарни серијал да споменем), док ми је Warcraft за виндовс.

Јел може људи барем за Warcraft, много ми се игра, али ми је глупо без звзка.

Poslednja izmena od urednika:
uh..ako pitas ono sto mislim da pitas onda mozes da probas da u podesavanju zvuka stavis da ti je zvucna "Sound Blaster neshto neshto", I/O 220, IRQ 5(ili 7), DMA 1...e sad...ja nemam pojma da li ovo moze da ti pomogne :), tako sam podesavao na staaarim kompovima i uvek je radilo.. ako tebi moze da pomogne onda whoop-dee-doo...ako ne, sorry :)

Па ако може за оба пошто рецимо ми је Leisure Suit Larry за ДОС(заборавио сам и овај легендарни серијал да споменем), док ми је Warcraft за виндовс.

Јел може људи барем за Warcraft, много ми се игра, али ми је глупо без звзка.

За виндозу само скини фабричке cmedia драјвере, а за дос игре скини VDMSound, потражи га на гуглу. То је лепо програмче за повећање брија опција за емулацију дос звука у виндози и одличан је.

Хвала, вечни сам ти дужник.

Vrh Dno